Çözüldü Nvlddmkm.sys Mavi Ekran Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wewsa13

Kilopat
Başlıkdada belirttiğim gibi oyun sırasında, oyundan çıkarken bu hatayı alıyorum. Sys dosyasının ismini değiştir gibi bir çözüm vardı denedim fakat bende 2 adet aynı dosya gözüküyor ne yapmalıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dmp dosyalarını paylaşın. Ayrıca bilmediğiniz ayarları kurcalamayın.
Zaten yapamıyınca hiç ellemedim. Bir yerden gördüm display drivers uninstal programı ile güvenli modda kaldırıp tekrar güncel sürümü kurdum. Şu an birşey olmadı. Oyuna girince tekrar söyleyeceğim. Birde biraz Dmp dosyaları ne oluyor acaba ?
Malesef gene aynı sorunla karşılaştım.

C:Windows:Minidump içerisindeki dosyları paylaşın.
Resim olarak mı atmamı istiyordunuz ? Birde bir arkadaş eski ekran kartı sürücünü yüklememi ve sürücünün yeni bir sürüm çıkartmasını beklememi söyledi.

Bir arkadaşın dmp dosyasını incelemeden karar veremez.
Ayrıca resim değil, dosyaları paylaşın.
Hocam nasıl paylaşabilirim ? Birde oyundayken ısıyı kontrol ettim. Ekran kartı 82 derece oluyordu. Termal macun ve fan temizliği bu durumu düzeltebilir mi ?

Elbette düzeltir. Ayrıca neden paylaşamadığını anlamadım. Dosyalar RAR'layıp upload edeceksin. Yapamazsan bilen birine upload ettir.
Tamam hocam. Şu an termal macun ve fan temizliğini yaptırdım. Umarım düzelmiştir. Eve geçince dediğiniz işlemi yapıcağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…