Zaten yapamıyınca hiç ellemedim. Bir yerden gördüm display drivers uninstal programı ile güvenli modda kaldırıp tekrar güncel sürümü kurdum. Şu an birşey olmadı. Oyuna girince tekrar söyleyeceğim. Birde biraz Dmp dosyaları ne oluyor acaba ?Dmp dosyalarını paylaşın. Ayrıca bilmediğiniz ayarları kurcalamayın.
Resim olarak mı atmamı istiyordunuz ? Birde bir arkadaş eski ekran kartı sürücünü yüklememi ve sürücünün yeni bir sürüm çıkartmasını beklememi söyledi.C:Windows:Minidump içerisindeki dosyları paylaşın.
Hocam nasıl paylaşabilirim ? Birde oyundayken ısıyı kontrol ettim. Ekran kartı 82 derece oluyordu. Termal macun ve fan temizliği bu durumu düzeltebilir mi ?Bir arkadaşın dmp dosyasını incelemeden karar veremez.
Ayrıca resim değil, dosyaları paylaşın.
Tamam hocam. Şu an termal macun ve fan temizliğini yaptırdım. Umarım düzelmiştir. Eve geçince dediğiniz işlemi yapıcağım.Elbette düzeltir. Ayrıca neden paylaşamadığını anlamadım. Dosyalar RAR'layıp upload edeceksin. Yapamazsan bilen birine upload ettir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.