NVMe destekli anakartta M.2 SATA SSD calisir mi?

Taktigim SSD calismadigina gore arizali oluyor o zaman iadeye uyumsuzluk sebebiyle iadeyi rica etmistim umarim kabul edilir.
Doğru bir şekilde taktığınıza emin misiniz ? Boş yere iade etmeyin eğer uygun bir fiyata aldıysanız. Zira tekrar o fiyata bulamayabilirsiniz. Birkaç kişide daha görmüştüm düzgün takmadığı için iade eden yada bozuk olduğunu düşünen. Lütfen ekte belirtirseniz görsel olarak arkadaşlar bir yardımcı olsun. Aldığınız SSD'nin marka/model nedir ?

Evet. Düzgün taktigima eminim. Ayrica hem laptopta, hem de masaustunde denedim.
Kingston A400 sanirim.
Ürün iade için yola cikti sadece emin olmak için konu açtım.

Hocam eğer 2 giriş varsa ve 2 yuva da doluysa yerlerini değiştirip denedin mi? Destekleme olayından ötürü görmeyebilir, denemediysen yerlerini değiştirip dene.

Maalesef tek slot var BIOS'u güncellemiştim ondan kaynaklı diye fakat oda çözüm olmamıştı.
Merhabalar, ürün iade olarak kabul edilmedi tekrar satilmaya uygun degildir ibaresi var bu durumda ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı