NVMe M.2 SSD takıldığında "no bootable device" hatası

W0LK

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, içinde fotoğraflarımın olduğu SSD'mi taktığım zaman no bootable device hatası alıyorum. Ama içindekileride kurtarmam lazım nasıl üstesinden gelirim?
SSD tam bozuk sayılmaz sıkınıtılı olduğu aşikar amma çalışıyordu. Çıkardıktan sonra birkaç kere denedim ama her seferinde aynı hatayı aldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Selamlar, içinde fotoğraflarımın olduğu SSD'mi taktığım zaman no bootable device hatası alıyorum. Ama içindekileride kurtarmam lazım nasıl üstesinden gelirim?
SSD tam bozuk sayılmaz sıkınıtılı olduğu aşikar amma çalışıyordu. Çıkardıktan sonra birkaç kere denedim ama her seferinde aynı hatayı aldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

BIOS'ta gözüküyor mu?

Toplamda 4 diskim var. 3 disk beraber calisiyor bozuk saydigimizi kenara koyayrsan.

Demek istediğim şu daha önce 4 tanesi aynı anda mı çalışıyordu çünkü M.2 takıldığı zaman bazen bazı SATA arabirimleri kendini kapatıyor. Ekstra olarak disklerin hepsinin algılanmamasının sebebi NVMe'nin gerçekten ömrünü bitirip bozuk olması sebebiyle diğer disklerinde bağlantısını etkiliyor olabilir. Bu sebeple başka bir PC'de deneme şansınız varsa deneyiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı