NVMe M.2 SSD tavsiyesi

O zaman 980'i almanız daha mantıklı, 4.0'ı desteklemiyorsa zaten alsanız da o hızda çalışmazdı ve bazı ek özellikler kullanılamazdı-

O zaman 980'i almanız daha mantıklı, 4.0'ı desteklemiyorsa zaten alsanız da o hızda çalışmazdı ve bazı ek özellikler kullanılamazdı-
ön bellek olmaması çok can sıkıcı bi durum mu cansu hocam. benim laptopın içinde hali hazırda bulunan ssd'de önbellek var mı?

ön bellek olmaması çok can sıkıcı bi durum mu cansu hocam. benim laptopın içinde hali hazırda bulunan ssd'de önbellek var mı?
Büyük ihtimalle şu andaki SSD'nizde önbellek yok. Önbellek olmaması o kadar can sıkıcı bir durum değil diye biliyorum.

Büyük ihtimalle şu andaki SSD'nizde önbellek yok. Önbellek olmaması o kadar can sıkıcı bir durum değil diye biliyorum.
e tm o zaman çok da problem yaratmicak zaten kendi ssdmden 3 kat daha hızlı bisi bu. bu ssdyi eskisinin yerine takıp sonra c mi yapacak şimdi

Tekrardan merhabalar. sanırım yine sizlere ihtiyacım var. dönüş yapabilir misiniz lütfen

Yani hocam bu da güzel oyun oynamak için daha fazla alan umarım sıkıntı olmaz allaha emanet hoşcakalın.
hocam bi bakabilir misiniz rica etsem

Son düzenleme:
Buyrun hocam ?

hocam ben ssd yi taktırdım. format yerine imaj attılar. şimdi benim sistem hangi ssd'de kurulu. bir de eskiden 11 saniyede açılan bilgisayarım şu an 17 saniyede açılıyor. aksine hızlanması gerekmez miydi ? bi göstereyim bakın size zahmet.

bakın hocam

Dosya Ekleri

• 20221116_000756.jpg
    216 KB · Görüntüleme: 36
Yerel disk c ye kurulu hocam yeni takılan ise galiiba e olan.

hocam yeni takılan ssd c ve d ye bölünmüş halde. 1 tb almıştım. yani böylesi daha mı iyi. ama neden açılması yavaşladı onu anlayamadım
Hocam c diskinizde 2gb boş alan var ya temizleyin yada boş diskiniz olan d den c ye gb aktarın sisteminiz rahatlar.

Hocam c diskinizde 2gb boş alan var ya temizleyin yada boş diskiniz olan d den c ye gb aktarın sisteminiz rahatlar.
hocam ben d'yi kucultuyorum ama ondan kalan gb C ye aktarılamıyor. sebebi nedir acaba. bir de, sistem rahatlaması için kaç gb lık alan kalmalı orda tahmini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…