NVMe SSD önerisi

Merhabalar, mevcut 120 GB SATA SSD’mi satıp yerine NVMe bir M.2 SSD’ye geçmek istiyorum. Kendi bulduğum SSD’lerden biri SanDisk Ultra modeli. Her ne kadar SanDisk önermesem de “Ultra” modellerine pek sıkıntı yaşayan görmedim. Sizce aşağıya bırakacağım ürün alınır mı? Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum. Maksimum bütçe 350 TL.
Amazon’da 30 lira kuponum olduğu için Amazon satıcılı 400 liralık parçalarda tavsiye edebilirsiniz.
Hocam bende Kingston A2000 250gb var. Sıfır ürün aldım ihtiyacımın olduğunu bilen arkadaşım hediye etti. Bu üründe elimde kaldı isterseniz size verebilirim.
 
Son düzenleme:
Normalde A2000 söylüyordum, pazartesi olan teslimat süresi birden 6 ocak gününe atıldı amazon tarafından. Bana da en geç salı günü lazım olduğu için XPG SX6000 pro modelini söyledim. Ne hikmettir ki Amazon bu ürün için bugün teslimat seçeneği koymuş ve bugün elime ulaşacak. Garip bir durum açıkçası. Bugün inceleme tarzı bir konu açacağım SSD hakkında.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı