NYGMA

Klasik bir tip. Görüntülenme almak için her türlü primi yapan, sesini kalınlaştırarak gizemli bir imaj çizdiğini sanan ama kendini komik duruma düşürdüğünü bilmeyen bir Youtuber. Harbiden ne zaman bitecek şu İlluminati muhabbetleri ? Cidden baydı. Her tek gözü İlluminati sanıyolar arkadaş. Ben de elimle tek gözümü kapatıp fotoğraf paylaşayım, hemen de İlluminati üyesi mi oldum gerçekten ? Şaka gibi. Bu tür insanları izlemek yerine Barış Özcan vb. bilgilendirici kanalları izlemeyi tercih ederim.

Kendini komik duruma falan düşürdüğü yok. 4-14 yaş arası beyni gelişmemiş insanlar için gayet gizemli. Diğer konularda haklısınız.

Zamanında oyun videolarıyla zevkli bir kanaldı bana göre. Kanal adını değiştirdiğinden beri bir türlü zevk alamıyorum videolarından. Saçma sapan şeyler.

Gerçekten takdir ediyorum. Araştırma yapmadan bilgiye ulaşmayı 5 dakikalık videoda bulduğunu sanan çocuklar üzerinden para kazanması biraz da olsa aklını kullandığını gösteriyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…