NYGMA

Klasik bir tip. Görüntülenme almak için her türlü primi yapan, sesini kalınlaştırarak gizemli bir imaj çizdiğini sanan ama kendini komik duruma düşürdüğünü bilmeyen bir Youtuber. Harbiden ne zaman bitecek şu İlluminati muhabbetleri ? Cidden baydı. Her tek gözü İlluminati sanıyolar arkadaş. Ben de elimle tek gözümü kapatıp fotoğraf paylaşayım, hemen de İlluminati üyesi mi oldum gerçekten ? Şaka gibi. Bu tür insanları izlemek yerine Barış Özcan vb. bilgilendirici kanalları izlemeyi tercih ederim.

Klasik bir tip. Görüntülenme almak için her türlü primi yapan, sesini kalınlaştırarak gizemli bir imaj çizdiğini sanan ama kendini komik duruma düşürdüğünü bilmeyen bir Youtuber. Harbiden ne zaman bitecek şu İlluminati muhabbetleri ? Cidden baydı. Her tek gözü İlluminati sanıyolar arkadaş. Ben de elimle tek gözümü kapatıp fotoğraf paylaşayım, hemen de İlluminati üyesi mi oldum gerçekten ? Şaka gibi. Bu tür insanları izlemek yerine Barış Özcan vb. bilgilendirici kanalları izlemeyi tercih ederim.
Kendini komik duruma falan düşürdüğü yok. 4-14 yaş arası beyni gelişmemiş insanlar için gayet gizemli. Diğer konularda haklısınız.

Yagami Light' a dublaj yaparak beni yarmış kişidir. Onu bunu boşverin de, Adal diye bir kanal benim anasayfamda ne arıyor? Creepypastalar üzerinden clickbait yapıldığını görünce bütün zevkim yerle bir oluyor.
Zamanında oyun videolarıyla zevkli bir kanaldı bana göre. Kanal adını değiştirdiğinden beri bir türlü zevk alamıyorum videolarından. Saçma sapan şeyler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı