Çözüldü NZXT 650W PSU Zero fan modu nasıl calısır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kroxzi

Hectopat
Daha fazla  
NZXT 650W PSU aldım. Arkasında Zero fan modu var ama o tus ıcerıdeyken mı fan kapanıyor dısarıdayken mı bılmıyorum. Bu modda kullanırken PSU yanma ıhtımalı var mı yoksa?

(85) Changing PSU can eliminate GPU coil whine - NZXT C650 - YouTube ve diğer 5 sayfa - Kişise...png

Isınırsa kendı kendıne çalışır mı?

Çözüm
Basılı olunca açılıyor. PSU belli bir ısıya ulaştığında fanlar kendi kendine devreye girer.
Hocam tam tersi. Tuş dışarıdayken Zero RPM modu devrede oluyor. Yani ihtiyaç duyarsa fan çeviriyor. Tuşa bastığınızda devre dışı bırakıyorsunuz. Tuş basılı iken fan hep dönüyor. Kendi İngilizce web sitelerine girip bizzat okudum ve fener tutarak fanı gözlerimle takip ettim. Tuş basılı iken sürekli dönüyor fanlar. Bende de NZXT C1200 var. Tuş dışarıda kullanıyorum fan sadece ihtiyaç halinde dönüyor belli bir ısıya gelirse. Aşağıda NZXT sitesinden aldığım yazı var.

All of our C-Series Gold PSUs will include a Zero RPM mode switch located Next to the main Power switch. When enabled (button out), your PSU's fan will only turn on when it hits a certain operating temperature. With Zero RPM mode disabled (button in), your PSU fan will always be on and will adjust its Speed based on the temperature of your PSU.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı