NZXT 750W C750 80+ Alınır mı?

Önceki soğutucu neydi?
Önceden kule tipi soğutucum vardı, o zamanlarda bu sorunu yaşıyordum. Kule tipi hiç yetmiyor r7 5800x3d için lol oynarken bile 85 derecede geziyordu

Bu soğutucuyla oyunda kaç derece oluyor?
Fifa oynarken işlemci sıcaklığını göstermiyor fifa afterburner ile, herşeyi denedim ama göstermiyor. Valorantta genel olarak 65 lerde geziyor 70 üstünü görmedim bile, Lol, Deadlock, Mount and blade warband gibi oyunlarda da aynı şekilde serin çalışıyor. Ama fc25 oynarken çöküyor 10 saniyeliğine, fc24 de de bu sorun vardı ve aynı şekil testlerde de.

Fifada yaşadığım sorunun tıpa tıp aynısını testlerde yaşıyorum hocam, GPU Ve CPU kullanımının düşmesi.

Hocam fifa oynarken yan ekrandan OCCT den kontrol ettim işlemciyi, 80 dereceyi geçmedi sıcaklık olarak ama yine çökme yaşadım. çökme yaşadığım sırada ki değerleri koyuyorum.

2. attığım fotoğrafta ise normalde aldığım değerler

GPU kullanımı anında %1 e düşüyor, ve CPU kullanımı anında %100 e çıkıyor. Sonrasında yavaşça CPU kullanımı %50 lere geriliyor ve GPU tekrardan %100 e çıkıyor.

@Marix Bu sorunun SSD den kaynaklanma ihtimali nedir hocam?

Dosya Ekleri

• 1728148818037.png
    90,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 1728148865170.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Bence sorun oyunda.
Oyunda yaşadığım sorunun tıpa tıp aynısını testte de yaşıyorum ama hocam? bende en başta oyunda diye düşündüm ama testte de aynısını yaşamam beni işkillendirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…