NZXT Anakart alınır mı?

Hocam benim size tavsiyem biraz bekleyip i7 13600K almanız. Ekran kartı fiyatları düşüş eğilimi gösteriyor zaten farkındasınızdır. 3070 size fazlasıyla yeter buna inancınız olsun. Sizi yarı yolda asla bırakmaz hatta 13600k bekleme sırasında forumların indirim bölümünü takip ederek uygun fiyata ekran kartı bulabilirsiniz.

3080 Ti 4K çözünürlük için uygun. Ama 1080p de 3070 bile size çok fazla gelecek fazlasıyla yeterli.
Hocam aslında işlemciyi NZXT ana kartta kullanmak istiyorum. Dediğim gibi çok fazla teknik bilgim yok. Ekran kartı ve işlemci eşleştirmesini de tamamen araştırarak yaptım belki bir çok hatası vardır.
10700K geride kaldı hâla çok güçlü fakat fiyatını haketmez. Daha yeni işlemciler almak daha mantıklı ve 3070 ile 3080 Ti arasında 2 seri ekran kartı daha var. O oraya yönelin veya işlemciyi daha yeni nesil olarak seçin. Şu dönemde saçma bir ikili oluyor uygun fiyata gelmiyorsa.
Hocam önerebileceğiniz bir şey var mı?

Aslında mantıken siz bize bütçe belirtirseniz biz size daha kolay yardımcı olabiliriz. Çünkü bazı hazır sistemler tek tek parça toplamaya göre çok daha uygun fiyata geliyorlar.
Açıkçası ekran kartında EVGA RTX'den başka model istemiyorum. İşlemciyi de Intel tercih etmek istiyorum. Aynı şekilde görünüş olarak da estetik ve sade bir görünüm istiyorum o yüzden NZXT anakart tercih ediyorum. Kasayı da NZXT olarak tercih edeceğim. Toplama sistemler biraz daha uyguna geliyor fakat elde etmek istediğim sade görünümü sağlamıyorlar maalesef.

RTX 3070 de ASUS STRIX, MSI Suprim X, EVGA FTW3, Gigabyte Aorus Master bu saydıklarım 3070 için en iyi ve en kaliteli modeller.

Görsel olarak bir şey diyemem renkler ve zevkler tartışılmaz. Teknik olarak kendi bilgim kapmasında önerilerimi sundum. Gerisi size kalmış.

RTX 3070 de ASUS STRIX, MSI Suprim X, EVGA FTW3, Gigabyte Aorus Master bu saydıklarım 3070 için en iyi ve en kaliteli modeller.

Görsel olarak bir şey diyemem renkler ve zevkler tartışılmaz. Teknik olarak kendi bilgim kapmasında önerilerimi sundum. Gerisi size kalmış.
3070'de EVGA FTW3 tercih etmeyi düşünüyorum hocam şu an. Bu kartı da besleyebilecek bir işlemci seçmek ve biraz estetik bir anakart ile kullanmak istiyorum.

Ekran kartı 3070 EVGA FTW3 gayet güzel bir tercih bunu netleştirelim öncelikle. İkinci olarak işlemci i7 13600K'yı bekleyin. Üçüncü olarak ASUS ROG STRIX Z690-A bu anakart görsel olarak bir şölen ve çok kaliteli. Bu şekildeki bir sistem sizi fazlasıyla tatmin eder.

Ekran kartı 3070 EVGA FTW3 gayet güzel bir tercih bunu netleştirelim öncelikle. İkinci olarak işlemci i7 13600K'yı bekleyin. Üçüncü olarak ASUS ROG STRIX Z690-A bu anakart görsel olarak bir şölen ve çok kaliteli. Bu şekildeki bir sistem sizi fazlasıyla tatmin eder.
Hocam 8 civarına çıkmak istemiyorum. Anakartta aydınlatma olması şart değil. Sadelik önceliğim. Ramleri'de aydınlatmalı seçeceğim için çok da fazla abartılı olsun istemiyorum açıkçası.

MSI MAG B660 Tomahawk bu anakartı tavsiye ediyorum. Sağlam bir anakart.
Gigabyte Z590 Vision hakkında bilginiz var mı hocam? Görünüş olarak çok hoşuma gitti. Bu kart tercih edilebilir mi?

Gigabyte Z590 Vision hakkında bilginiz var mı hocam? Görünüş olarak çok hoşuma gitti. Bu kart tercih edilebilir mi?
Bu da elendi hocam. 1700 soket almam gerekiyor sanırım. 😂

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı