NZXT anakartlar ülkemize gelir mi?

Ayrıca çok da iyi anakartlar değil.

Tasarım ve üstündeki kalıbın değişmesi güzel şeyler ama anakart kalitesi ve portlar falan taichi serisinden düşük.

Anakartların üzerindeki plastiğe bakınca bazıları Apple tarzı bir estetik anlayışı görüyor, ben ise sıcaklıktan ağlayan MOSFET'leri, chipseti hayal ediyorum. Çoğu anakartı zaten bu sebepten eleştiriyorum. "Üstün soğutma" falan falan yazıyorlar bir tanesinde bile MOSFET'lerin üzerinde adam akıllı bir soğutma çözümü göremiyorum. Basit bir alüminyum parçası, tırtıklı bile olmuyor hatta.

Ben küçükken OC anakartlarının üzerinden bakır borular geçerdi genelde. O performansa dayalı mantığı özlüyorum. Şimdi her üründe bir ''gaming'' ya da ''apple'' hissiyatı yaratma çabaları var.

Edit: Örnek vereyim kafamdan geçen şey için:
MSIP6NSLIPt_d4.jpg

Tabi hoş görünümlü plastik satmak bakır satmaktan daha ucuz ve daha kolay olduğu için buna yöneliyorlar artık şaşırmıyorum.

Son düzenleme:
Ayrıca çok da iyi anakartlar değil.

Tasarım ve üstündeki kalıbın değişmesi güzel şeyler ama anakart kalitesi ve portlar falan Taichi serisinden düşük.
Zaten Taichi Tier A, N7 Tier B. X570 VRM'leri Gaming Edge kadar kötü değildir herhalde. :)

Anakartların üzerindeki plastiğe bakınca bazıları Apple tarzı bir estetik anlayışı görüyor, ben ise sıcaklıktan ağlayan MOSFET'leri, chipseti hayal ediyorum. Çoğu anakartı zaten bu sebepten eleştiriyorum. "Üstün soğutma" falan falan yazıyorlar bir tanesinde bile MOSFET'lerin üzerinde adam akıllı bir soğutma çözümü göremiyorum. Basit bir alüminyum parçası, tırtıklı bile olmuyor hatta.
Altında kullanılan termal pad kalitesi ve blok parçalarının alüminyum oranı iyi.

Çok ısınmıyor yani ama çok da iyi değil.

Zaten Taichi Tier A, N7 Tier B. X570 VRM'leri Gaming Edge kadar kötü değildir herhalde. :)
Yok ya, listeye bakamadım ama kafadan Asrock PG serisine rakip diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı