NZXT anakartlar ülkemize gelir mi?

Bayağı güzel anakartları olduğunu düşünüyorum. BIOS'u güzel olan bir anakart videodan inceleme şansım oldu. Psu’ları falan da var ama kapasitör kalitesi nasıl tam olarak bilmiyorum. Umarım ülkemize gelir ve incelenir.

Çok hoş duruyor fakat M2 var mı bunda?
3 tane var yanlış bilmiyorsam.
Bayağı güzel anakartları olduğunu düşünüyorum. BIOS'u güzel olan bir anakart videodan inceleme şansım oldu. Psu’ları falan da var ama kapasitör kalitesi nasıl tam olarak bilmiyorum. Umarım ülkemize gelir ve incelenir.
PSU'ları çok iyi, Tier A. Kapasitörleri 105C Japon kapasitörler.

750 Watt bronz varsa fiyat bilginiz var mı?
@hadwiger
NZXT'den mi bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse E serisinde sadece 500W, 650W ve 850W seçenekleri var. C serisinde 750W var ama E serisi kadar iyi değil diye biliyorum.

E850 1300TL civarı, şu an satılmıyor.

Altında kullanılan termal pad kalitesi ve blok parçalarının alüminyum oranı iyi.

Çok ısınmıyor yani ama çok da iyi değil.

Yok ya, listeye bakamadım ama kafadan ASRock pg serisine rakip diyebilirim.

İş göreceğine eminim, fakat fiyatları göz önünde bulundurunca daha iyisini bekliyorum. İyi bir OC anakartı 5-6 bin TL tutmamalı. Tabi kendisi 4+2 fazlı anakart kullanan biri olarak çok atıp tutuyorum orası ayrı mesele, gönül ister X570 GODLIKE alalım fakat fiyatlar ortada. :)

PSU'ları iyi NZXT'nin, ama @Mithat Berhan hocamın dediğine göre anakartları fazla iyi değilmiş.
Ama ben tipini beğendim.
Ya şöyle, kullanıcıların %90'ından üst anakartlar yine. Ama o fiyat bandında daha iyileri var ve onlar daha alınabilir modeller.

Benim kötü dediğime bakmayın :D
20+1 fazlı Z590 Aorus Xtreme gördükten sonra oldu bunlar :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı