NZXT C1200 ATX 3.1 alınır mı?

NZXT C1200 Gold güç kaynağının 2 versiyonu var. 2024 yılında yeni çıkardıkları ATX 3.1 destekleyen modelini kastediyorum. PSU tier List'e baktım ve bu PSU "A+" olarak gözüküyor. O yüzden bayağı ilgimi çekti. Sizce alınır mı?

Alınır. Gayet kaliteli bir model. İncelemesi burada:

Alınır.
İç bileşenleri çok kaliteli.
Eski serisi CW sorunluydu.

Alınır. Gayet kaliteli bir model. İncelemesi burada:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim öncelikle. İkinize bir sorum daha olacak son olarak. Bu NZXT PSU ile Asus rog strix platinum ATX 3.1 PSU arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Watt değerleri de aynı. Tek farkları PSU tier listte Asus B+ almış. NZXT ise A+. Bu yönden bakınca NZXT alasım geliyor. Lakin Asus markası daha bir güven veriyor. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim öncelikle. İkinize bir sorum daha olacak son olarak. Bu NZXT PSU ile ASUS ROG STRIX Platinum ATX 3.1 PSU arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Watt değerleri de aynı. Tek farkları PSU tier listte ASUS b+ almış. NZXT ise a+. Bu yönden bakınca NZXT alasım geliyor. Lakin ASUS markası daha bir güven veriyor. Sizce ne yapmalıyım?

ROG STRIX'in fanı sıkıntılı. Düşük RPM'de ses yapıyor. Ve Asus psu üretmiyor zaten. Geat wall'a ürettiriyor o modelini.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok teşekkür ederim öncelikle. İkinize bir sorum daha olacak son olarak. Bu NZXT PSU ile ASUS ROG STRIX Platinum ATX 3.1 PSU arasında kaldım. Fiyatları hemen hemen aynı. Watt değerleri de aynı. Tek farkları PSU tier listte ASUS b+ almış. NZXT ise a+. Bu yönden bakınca NZXT alasım geliyor. Lakin ASUS markası daha bir güven veriyor. Sizce ne yapmalıyım?

Eğer ASUS seçersen ASUS'un o modelinin 1000W olanı daha iyi bir tercih olacaktır tabii ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa. 1200W olan 1000W olan PSU'ya göre bazı sorunları olabildiği belirtilmişti. Kendim de 1000W olan modelini kullanıyorum. Kontrol etmedim şu an ama ASUS'ya 6 yıl ya da 10 yıl garanti veriyordu doğru hatırlıyorsam. Bu da büyük avantaj. NZXT garantisi kaç yıl bilmiyorum tabii. İki markada da sorun yaşayacağını sanmam.

ASUS'un o modelinin 1000W olanı daha iyi bir tercih olacaktır tabii ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa. 1200W olan 1000W olan PSU'ya göre bazı sorunları olabildiği belirtilmişti. Kendim de 1000W olan modelini kullanıyorum. Kontrol etmedim şu an ama ASUS'ya 6 yıl ya da 10 yıl garanti veriyordu doğru hatırlıyorsam. Bu da büyük avantaj. NZXT garantisi kaç yıl bilmiyorum tabii. İki markada da sorun yaşayacağını sanmam.

NZXT de 10 yıl veriyor. Ve daha kaliteli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı