Güç kaynağı ile uğraşmak istemiyorum. Bu kartı alsam güç kaynağım yeterli olur mu? İşlemcim 12400F.
Şimdilik 550W ile kullanip ilerdegüç kaynaği yukseltmesi yapsam nasil olur peki?Almak istediğiniz modele bağlı.
Eki Görüntüle 1722899
Teoride yeterli ama Founders Edition için Guru3D 650W önermiş. Modele bağlı dendiği gibi.
Bu değerler nedense bana mantıksız geliyor. Bu kart en ağır oyunda 2K'da 300W bile çekse sistemin toplam harcadığı güç 400-450W olur. Peki neden 550W bir PSU yetersiz kalıyor?
Gigabyte Gaming OC.Hangi model olduguna bagli. Her model 2080 Ti ayni tuketmiyor.
Yetersiz kalmasından ziyade şirketler kendini güvene alıyor bana kalırsa. Ben testleri izledim maksimum olarak 280W falan çekiyordu. Oyunlarda bu rakamlara çıkması zaten pek olası değil.Bu değerler nedense bana mantıksız geliyor. Bu kart en ağır oyunda 2K'da 300W bile çekse sistemin toplam harcadığı güç 400-450W olur. Peki neden 550W bir PSU yetersiz kalıyor?
bana da öyle geliyor. Kart hadi diyelim 300W bile çekse işlemcisi falan filan derken sistemin tuketeceği maksimum güç 400W oluyor.(Kendi işlemcim için konuşuyorum)Yetersiz kalmasından ziyade şirketler kendini güvene alıyor bana kalırsa. Ben testleri izledim maksimum olarak 280W falan çekiyordu. Oyunlarda bu rakamlara çıkması zaten pek olası değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.