Selam 3080+5600X sisteme ve tabiri caizse çöpten farksız Power Boost 650W PSU'ya sahibim konudaki PSU sistemim için yeterli olur mu?
Psu nun belli bir güçten sonra gold sertifikalı olması gerektiğini sanıyorsunuz heralde. Kaç watt olduğu farketmeksizin her sertifikadan her güçte psu var herşey parasına göre.Ben markaya yahut fiyata takılmıyorum lütfen dikkatli anlayın. Bu fiyat bandında çöp bile yok aynı fikirdeyiz marka da çok çok çok başarılı bir firma bunda da sorun yok. Benim takıldığım konu yüksek wat olan bir ürüne neden bronz sertifikası veriyorlar. Sene olmuş 2024 ama 2008 hayatı yaşıyoruz.
@Oreki sizin bu model hakkında bilginiz var mı?
Bunun bildirimi gelmemiş, rastgele gördüm. C750 Bronze mu?
Evet Bronze. Ama revizyon geçirmiş Bronze. Revizyon sonrasında C750 modülerliğini kaybetmiş, iç yapıda da kırpmalar olabilir ama detaylı incelemesine bakmadım.
![]()
C750 Bronze (2023)
This PSU delivers 750 watts of clean, stable power at 80 Plus Bronze standard and is ideal for any gamer looking to start their PC gaming journey.nzxt.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.