NZXT C750 750W 80+ Bronze alınır mı?

KayraSpectre

Centipat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibidir, bu PSU iyi midir, alınır mı? Şu an çok kaliteli olmayan 650W bir PSU kullanıyorum, sistemime yükseltme yaparım diye 750W olması daha iyi olur diye düşündüm.

RTX 4060 Ti 8 GB.
AMD Ryzen 5 5600.
16 GB RAM.
MSI A520M-A Pro anakart.

Son düzenleme:
NZXT bilinen kaliteli bir marka diye duydum daha once ama sahsen su ana kadar hic bir urununu kullanmadim.

Ben MSI MAG A650BNL PSU kullaniyorum. Adi ustunde 650 watt bir PSU ve 2.5k lira civari. Yani bu buldugunuz PSU ile ayni fiyatta ama 100 watt daha dusuk.

Islemciniz ve ekran kartinizda toplamda maksimum 290 watt falan yiyor. O yuzden su anlik ne kadar ihtiyaciniz var tartisilir. Bence PSU yukseltmek istiyorsaniz bir tik daha kaliteli 650 watt PSU alin derim. Daha sonra indirim donemlerinde daha pahali ve kaliteli parcalari makul bir fiyata alirsiniz.

NZXT bilinen kaliteli bir marka diye duydum daha once ama sahsen su ana kadar hiçbir urununu kullanmadim.

Ben MSI MAG A650BNL PSU kullanıyorum. Adi ustunde 650 watt bir PSU ve 2.5k lira civari. Yani bu buldugunuz PSU ile ayni fiyatta ama 100 watt daha dusuk.

Islemciniz ve ekran kartinizda toplamda maksimum 290 watt falan yiyor. O yuzden su anlik ne kadar ihtiyaciniz var tartisilir. Bence PSU yukseltmek istiyorsaniz bir tik daha kaliteli 650 watt PSU alin derim. Daha sonra indirim donemlerinde daha pahali ve kaliteli parcalari makul bir fiyata alirsiniz.

Hocam normalde bu almayı düşündüğüm NZXT modelinden önce MSI MPG A650BN 650W 80 Plus Bronze modelini almayı düşünüyordum 2'si arasında kalmıştım ve NZXT tercih ettim sebebi 750W olması, ama çok önemli değil hangisi daha kaliteliyse onu almak istiyorum sizce hangisi daha iyidir?

Hocam normalde bu almayı düşündüğüm NZXT modelinden önce MSI MPG A650BN 650W 80 Plus Bronze modelini almayı düşünüyordum 2'si arasında kalmıştım ve NZXT tercih ettim sebebi 750W olması, ama çok önemli değil hangisi daha kaliteliyse onu almak istiyorum sizce hangisi daha iyidir?
Dedigim gibi NZXT urununu hic kullanmadim o yuzden bir sey diyemem. Fakat fiyat/ozellik uzerinden yorum yapacak olursak MSI olan daha cok kaliteli gibi his veriyor acikcasi.

Gec cevap verdigim icin kusura bakmayin, haftasonu musait olamadim bir turlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00