NZXT C750 Bronze vs XPG Core Reactor 650W Gold

Bütçe
2000

titan_tit

Decipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Güç kaynağı almak istiyorum.

NZXT C750W Bronze sertifikalı, yarı modüler, birkaç aylık ve 1 yıldan fazla garantisi var.

XPG cr 650W Gold sertifikalı, Full modüler, 3 yıl önce alınmış, garantisi yok.

100 TL ile NZXT daha pahalı ( sanırım ikisi de PSU tier list de a düzeyde)

2. el olarak alacağım sizce hangisini almalıyım? Görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi aynı sınıf modeller değil. XPG Core Reactor çok daha iyi bir model. 650W yeterli ise alınır.
İlerde 3060 veya 6600 6700 takmak istiyorum. Garanti olmaması sorun yaratmaz değil mi hocam ?

İlerde 3060 veya 6600 6700 takmak istiyorum. Garanti olmaması sorun yaratmaz değil mi hocam ?
Bende psu bakıyorum. Garantili al bence. Her psuyu googledana ratıp sonuna technopat yazıyorum buradan yorumlara bakıyorum ama hep birinde bir sorun çıkıyor. Bütçem 2500 ₺ önerilen psular 4-5k civarı hep nasıl alıcaz bilemedim

Bende aynı şekilde psuyu aratıp technopatttan alınır mı diye konularına bakıyordum. O psu yerine önerilen psuyu da araştırıyordum ve sarı sitede bakıyordum. Mutlaka bir sorunu oluyordu. Belli bir yerden sonra kısır döngüye giriyor. ( Psu hakkında konulara bak, 2. el olarak araştır, sorun çıkınca başka psuyu araştır.) Siz kaç Watt psu almak istiyorsunuz ? @kamlikli

@titan_tit o modelde, 10 yıl üretici garantisi
Xpg marka olanı uygun bir fiyata aldım. Sağolun hocam.

Ben 650 watt sipariş verdim. Corsair cv650 dual eps 80+ bronze. İşin içinden çıkamayacağız yoksa.

Ben 650 watt sipariş verdim. Corsair cv650 dual eps 80+ bronze. İşin içinden çıkamayacağız yoksa.
Gerçekten öyle. En iyisini yapmışsınız. Fsp Hyper 650W İtopya'da 1660 TL gibi bir fiyata sahipti. Alternatif olarak Xpg Pylon'da alınabilirdi veya https://shbd.io/s/KeYZK8p1 . Aldığınız psu'da kaliteli bir psu. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…