200TL kupon kullanırsan 1.5k ya alabilirsin. Ya uygun olsun işim görülsün dersen 500W Aerocool PSU 100TL indirimle 950TL'ye alabilirsin.
Bitfenix Bpab Series 750w 80+ Bronze Pcıe 120 Cm Fanlı Psu Fiyatları ve Özellikleri
Bitfenix Bpab Series 750w 80+ Bronze Pcıe 120 Cm Fanlı Psu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Aerocool VX Plus AE-VXP500A 500W Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool VX Plus AE-VXP500A 500W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bunu ya da NZXT olanı alabilirsin. Bu daha ucuz ama NZXT, BitFenix'e göre daha bilindik bir marka olduğu için onu da alabilirsiniz. İkisi de gayet iyi ürünlerdir.
Bitfenix gayet iyi ve kaliteli bir markadır. Siz bilirsiniz, ben olsam ben de NZXT alırdım sanırım.Maalesef 500W beni kurtarmıyor.
O markayı daha önce duymadım tam güvenemem o konularda.
500w şu anki sistemini çok rahat besler. Bitfenix de arkadaşın dediği gibi ben kaliteli değil de iyi diyebilirim.Maalesef 500W beni kurtarmıyor.
O markayı daha önce duymadım tam güvenemem o konularda.
NZXT'nin detaylı videolarını göremedim. Ama yinede markasına güvenerek bir güvence geliyor.Bitfenix gayet iyi ve kaliteli bir markadır. Siz bilirsiniz, ben olsam ben de NZXT alırdım sanırım.
Alabiliyorsanız kesinlikle NZXT C750 veya Bitfenix BPAB 750W alın. Bu bütçeye 750W güzel bir PSU alabiliyorken neden 650W alasınız ki? Ayrıca NZXT'nin aynı modelini bi arkadaşıma aldırdım 1 aydır öyle güzel kullanıyor ki... Daha önceden hadron 500W kullanıyordu buna geçti çok fark olduğunu söyledi.NZXT'nin detaylı videolarını göremedim. Ama yinede markasına güvenerek bir güvence geliyor.
@FehmiDogru.js @Ayturan MSI A650gl önerir misiniz?
Alabiliyorsanız kesinlikle NZXT C750 veya BitFenix bpab 750W alın. Bu bütçeye 750W güzel bir PSU alabiliyorken neden 650W alasınız ki? Ayrıca NZXT'nin aynı modelini bir arkadaşıma aldırdım 1 aydır öyle güzel kullanıyor ki... Daha önceden Hadron 500W kullanıyordu buna geçti çok fark olduğunu söyledi.