NZXT C750 PA-7B2BB-EU alınır mı?

Bütçe
2800

NRXVANA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K
RAM
Corsair Vengeance 32GB 3600MHz 16x2
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Ekran kartından dolayı PSU değiştirmek zorundayım. 8 pin istediği için ve bende de 6pinlik olduğu için PSU alacağım ve aslında MSI A650bn ile NZXT C750 PA-7B2BB-EU arasında kalmıştım. İleride ya da şu anda başımın ağrımasını istemiyorum. Coil Whine'sız bir PSU istiyorum. NZXT C750 PA-7B2BB-EU alınır mı? Ya da bütçeye uygun farklı modeller nelerdir?
Ekran kartım Sapphire Pulse RX7600 8 GB.

Son düzenleme:
200tl kupon kullanırsan 1.5k ya alabilirsin. Ya uygun olsun işim görülsün dersen 500w aerocool psu 100tl indirimle 950tl ye alabilirsin.

200TL kupon kullanırsan 1.5k ya alabilirsin. Ya uygun olsun işim görülsün dersen 500W Aerocool PSU 100TL indirimle 950TL'ye alabilirsin.

Maalesef 500W beni kurtarmıyor.

Bunu ya da NZXT olanı alabilirsin. Bu daha ucuz ama NZXT, BitFenix'e göre daha bilindik bir marka olduğu için onu da alabilirsiniz. İkisi de gayet iyi ürünlerdir.

O markayı daha önce duymadım tam güvenemem o konularda.

Maalesef 500W beni kurtarmıyor.

O markayı daha önce duymadım tam güvenemem o konularda.
Bitfenix gayet iyi ve kaliteli bir markadır. Siz bilirsiniz, ben olsam ben de NZXT alırdım sanırım.

NZXT hakkında herhangi bir problem veya sıkıntı var mıdır bildiğiniz.

Son düzenleme:
NZXT'nin detaylı videolarını göremedim. Ama yinede markasına güvenerek bir güvence geliyor.

@FehmiDogru.js @Ayturan MSI A650gl önerir misiniz?
Alabiliyorsanız kesinlikle NZXT C750 veya Bitfenix BPAB 750W alın. Bu bütçeye 750W güzel bir PSU alabiliyorken neden 650W alasınız ki? Ayrıca NZXT'nin aynı modelini bi arkadaşıma aldırdım 1 aydır öyle güzel kullanıyor ki... Daha önceden hadron 500W kullanıyordu buna geçti çok fark olduğunu söyledi.

Alabiliyorsanız kesinlikle NZXT C750 veya BitFenix bpab 750W alın. Bu bütçeye 750W güzel bir PSU alabiliyorken neden 650W alasınız ki? Ayrıca NZXT'nin aynı modelini bir arkadaşıma aldırdım 1 aydır öyle güzel kullanıyor ki... Daha önceden Hadron 500W kullanıyordu buna geçti çok fark olduğunu söyledi.

Bende şu anda Thermaltake Toughpower 750W var. Ama eski model o yüzden 6 pin var. Yoksa çok iyi bir PSU.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı