NZXT C750 vs BitFenix forumla 650W

SgokyoO

Centipat
Daha fazla  
Hazır sistem olarak aldığım bilgisayarımda beni en çok rahatsız eden şey olan Gamepower PSU'yu değiştirmek istiyorum bütçem olmadığı için 6 ay idare etmek zorunda kaldım fakat bir 6 ay daha gideceğinden şüpheliyim.

Bütçem 2000 TL'yi çok aşmayacak şekilde forumda gezerken bu 2 PSU ile karşılaştım.

NZXT C750
BITFENIX FORUMLA 650W

PSU tierlistinden baktığımda BitFenix modelinin Gold sertifikalısı a tier NZXT ise C tierde sistemime 650W bir PSU'nun yeteceğini düşünüyorum bu 2 PSU arasından hangisini tercih etmek en mantıklısı olur? Veya önerebileceğiniz bütçeme uyacak diğer markalar varsa çok memnun olurum teşekkürler.

Sistem özellikleri:
R5 5600X.
ROG STRIX B550-F Gaming.
4X G.Skill 8 GB Ripjaws V 3600MHz.
RX 6750 XT.
MLD M300 1TB NVMe 2280 GEN3x4 M.2 SSD.

Son düzenleme:
Modülerliği benim için pek önemli değil bildiğim kadarıyla sadece kabloların çıkarılıp takılabilmesi fark ediyor kalite/performans açısından hangisi daha iyidir? Onu tercih etmek isterim.

Formula çok daha üstün bir model. C750 ile kıyası bile yapılmamalı. Formula alın.

Formula çok daha üstün bir model. C750 ile kıyası bile yapılmamalı. Formula alın.

Bu fiyat peki normal mi? Tier list te A tier PSU'lara baktığımda hep 3000-3500 hatta bazen 4000+ üstü fiyatlar gördüm o yüzden çok şaşırdım Formula'ya.

Bu fiyat peki normal mi? Tier list te A tier PSU'lara baktığımda hep 3000-3500 hatta bazen 4000+ üstü fiyatlar gördüm o yüzden çok şaşırdım Formula'ya.

Fiyatı çok iyi piyasaya göre. Bir de Tier List biraz ezbere kaçabiliyor bazı durumlarda. PSU seçerken baktığınız ana yer tier list olmasın, fikir veriyor sadece. İlgili ürünler hakkında irili ufaklı detaylara yer vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı