NZXT C850 (2022) nasıldır?

Ceza riskine girip linkini bırakıyorum, buradan kontrol edebilirsiniz;
yasak değil ki.

Ben bunu almazdım ileriye dönük olmadığı için. 4 adet CPU + PCI soketi var.

Yeni nesil işlemcilerde anakarta 2 adet güç bağlantısı istiyor. Geriye 2 adet giriş kalıyor. RTX 4080 ekran kartında 3 adet, bazı 3000 serisi ekran kartlarında da 3 adet güç girişi istediği için yetersiz kalıyor.

yasak değil ki.

Ben bunu almazdım ileriye dönük olmadığı için. 4 adet CPU + PCI soketi var.

Yeni nesil işlemcilerde anakarta 2 adet güç bağlantısı istiyor. Geriye 2 adet giriş kalıyor. RTX 4080 ekran kartında 3 adet, bazı 3000 serisi ekran kartlarında da 3 adet güç girişi istediği için yetersiz kalıyor.
Tavsiyeniz var mıdır?

C serisi en son seridir ve NZXT C serisinin 2 farklı modeli bulunur C Bronze ve C Gold. Bu iki seri sadece sertifika olarak değil yapı ve kalite olarak birbirinden çok farklı modeller. Gold serisi Seasonic üretimi tamamen Japon kapasitörlerden oluşur içindeki fan modeline göre kadar her şeyiyle farklıdır tier a sınıfı PSU dur. Bronze modeli taiwan cwt üretimi genelde C tier PSU'ları üreten kötü olmayan fakat mükemmel sayılmayan bir güç kaynağıdır sadece ana kapasitörü Japon nippon cemi-con kapasitördür ve fan devri sabit 2400 RPM'dir fan eğrisi yoktur ve yarı modülerdir.
Düzenleme: C850 modelin Bronze versiyonu bulunmuyormuş Bronze serisi 750 de bitiyor. Yani sizin ki Gold serisi ve iyi bir PSU Seasonic ile ile arasında fark yok hangisinin fiyatı daha uygunsa o nu tercih edebilirsiniz.

Hocam 2022 üretim olan C850GOLD (model: PA-8G1bb) da mı Seasonic üretimi cevap verebilirseniz sevinirim.

Fiyatına bağlı. Şu ondan daha iyi:

Hocam uzun yıllar kullanmak istiyorum FSP önermişti bir arkadaş forumlarda bu PSU için cw sesi var diyorlardı sence FSP mi alayım bunu mu? FSP'nin kronik sorunu yoksa FSP almak isterim eskiden FSP kullanmıştım sıkıntı çıkarmamıştı.

Fiyatına bağlı. Şu ondan daha iyi:

Aynı şekilde bu fiyat bandında MSI MPG A1000G var onun hakkında ne düşünüyorsun.

Hocam uzun yıllar kullanmak istiyorum FSP önermişti bir arkadaş forumlarda bu PSU için cw sesi var diyorlardı sence FSP mi alayım bunu mu? FSP'nin kronik sorunu yoksa FSP almak isterim eskiden FSP kullanmıştım sıkıntı çıkarmamıştı.

Aynı şekilde bu fiyat bandında MSI MPG A1000G var onun hakkında ne düşünüyorsun.

Ayrı bir konu açıp etiketleyin, orada konuşalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı