NZXT cam cooling kısmında "no supported devices were found" hatası

NZXT artık ürünlerde FAN kontrollerini NZXT CAM'den kontrol etmeyi kaldırdı. Ben X53 kullanıyorum ticket atıp onlara X52 kullanırken fanları da NZXT CAM'den kontrol ettiğimi ama şimdi kontrol edemediğimi söylediğimde bana CAM'den artık sadece pompa hızı kontrol edebilirsiniz dediler. Zaten baktığımda X52 bağlantıları ile X53 bağlantıları farklıydı oradan bir terslik olduğunu anlamıştım. Pompa hızı dediğin gibi 4000 küsur RPM'lerde olamaz. 2600 küsurlere kadar çıkabiliyor pompa hızı. Bağlantılarda bir yanlışlık var gibi geliyor bana dostum.
 
O sizin tercihinize kalmış. Bu şekilde de yapabilirsiniz. Ben daha net göründüğü için o görseli seçtim.

Eki Görüntüle 1343795

Fanın şekli önemli değil mi? Özellikle fanın dönüş açısı?
O sizin tercihinize kalmış. Bu şekilde de yapabilirsiniz. Ben daha net göründüğü için o görseli seçtim.

Eki Görüntüle 1343795

Galiba fanın yönü önemliydi hatta dönüş açısı?
 
Son düzenleme:
NZXT artık ürünlerde fan kontrollerini NZXT Cam'den kontrol etmeyi kaldırdı. Ben X53 kullanıyorum ticket atıp onlara X52 kullanırken fanları da NZXT Cam'den kontrol ettiğimi ama şimdi kontrol edemediğimi söylediğimde bana Cam'den artık sadece pompa hızı kontrol edebilirsiniz dediler. Zaten baktığımda X52 bağlantıları ile X53 bağlantıları farklıydı oradan bir terslik olduğunu anlamıştım. Pompa hızı dediğin gibi 4000 küsur RPM'lerde olamaz. 2600 küsurlere kadar çıkabiliyor pompa hızı. Bağlantılarda bir yanlışlık var gibi geliyor bana dostum.

Hocam benim anakart ASUS Prime B450M-A II, iki türli soket var birisi: CPU_FAN diğeri ise CHA_FAN. Ben pompanın bağlantısını CPU_FAN taktım radyatör fanını ise CHA_FAN'a taktım.

Benim yaptığımda bu şekilde ama anlamadığım konu fanın yönü kablo üstemi olacak yoksa?
 

Dosya Ekleri

  • anakart.JPG
    anakart.JPG
    30,4 KB · Görüntüleme: 39

Yeni konular

Geri
Yukarı