NZXT fan kontrolcüsü ne işe yarar?

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Kasam NZXT H510 Flow ve orijinal fanları RGB değil ondan dolayı yeni fan alacağım. Fakat bir de aşağıya bırakacağım linkteki parçayı buldum. Bu ne işe yarıyor? Bunu almadan fanları kontrol edemiyor muyum? Veya gerek var mı?

Pardon AER serisi olacaktı. Yeni seri fanları hakkında bilgim yok ama 2, 3'lü paketlerinde kontrolcü çıkıyor. Belki daha uyguna gelir.

Evet 3lüsünde kontrolcu veriyor ama tam karar veremedim arka tarafa da RGB'li fani mi taksam diye. Ondan 2 tane almayi dusunuyordum ama kontrolcu lazkim galiba

Pardon AER serisi olacaktı. Yeni seri fanları hakkında bilgim yok ama 2, 3'lü paketlerinde kontrolcü çıkıyor. Belki daha uyguna gelir.
Bir de kasada öndeki 2 fanla arkadaki fan ayni midir yani 3lu fan alsam arkadakine takabilir miyim bir tanesini?

Son düzenleme:
Evet 3lüsünde kontrolcu veriyor ama tam karar veremedim arka tarafa da RGB'li fani mi taksam diye. Ondan 2 tane almayi dusunuyordum ama kontrolcu lazkim galiba

Bir de kasada öndeki 2 fanla arkadaki fan ayni midir yani 3lu fan alsam arkadakine takabilir miyim bir tanesini?
İstediğin yere takabilirsin. AER F120 modeli ise RGB dışında aynıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı