NZXT H210 nasıl bir kasa?

Hocam testle uğraştırma beni bea.

Selam ön panele Gigabyte Aorus waterforce X ARGB 280mm sıvı soğutucu takıldığında bu kasaya Gigabyte Aorus RTX 3070 veya 3070 Ti sığar mı?

Son düzenleme:
Selam ön panele Gigabyte Aorus waterforce X ARGB 280mm sıvı soğutucu takıldığında bu kasaya Gigabyte Aorus RTX 3070 veya 3070 Ti sığar mı?
Selamlar, bu kasada Gigabyte Vision modelini kullananlar var ama diğer 3 fanlı modellere pek rastlamadım. ITX düşünüyorsanız CM NR200P modeline de bakabilirsiniz.

İfadeler: AB0
Selamlar, bu kasada Gigabyte vision modelini kullananlar var ama diğer 3 fanlı modellere pek rastlamadım. ITX düşünüyorsanız CM NR200p modeline de bakabilirsiniz.

NR200p kasasına ısınamadım ne yazık ki. Vision model olarak da Max RTX 3070 tercih ediliyor. RTX 3070 Ti ve üzeri vision modellerde sığmıyor diye biliyorum.

Kraken X53 kullanmıştım 240MM. Sizde ki modelde uygun. Aldınız mı kasayı?
Yok almadım düşünüyorum daha ama bunda karar kilcam sanırım.Sey sorucam kasayi aldığında tek egzoz fanlami geliyor.Benim bildiğim önde fan olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…