NZXT H210 nasıl bir kasa?

Rica etsem, işlemci Prime95’le tam yükteyken diğer bileşenlerin sıcaklıklarının nasıl olduğunu test eder misiniz?

Radyatör sıcak havayı içeri attığından elbet değişme olacak ama ne kadar merak ediyorum.
Hocam testle uğraştırma beni bea. ☺️
 
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Şerit LED'ler için bolca kanal, kablo gizleme kemeri ve kablo saklama kanalları ile hoş bir kasa. ITX kasada eksiklik olarak görülür mü bilmiyorum ama HDD yuvaları yok. 3 adet SSD yuvası var. HDD kullanmadığım için sıkıntı yok. İleride sıkıntı yaratacak diğer konu güncel ekran kartları fazlaca kalın. 5 cm kalınlığa kadar bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fakat benim gibi ön tarafa 240mm sıvı soğutma kullananlar için kartın uzunluğu da önemli olacak.

Selam ön panele Gigabyte Aorus waterforce X ARGB 280mm sıvı soğutucu takıldığında bu kasaya Gigabyte Aorus RTX 3070 veya 3070 Ti sığar mı?
 
Son düzenleme:
Selam ön panele Gigabyte Aorus waterforce X ARGB 280mm sıvı soğutucu takıldığında bu kasaya Gigabyte Aorus RTX 3070 veya 3070 Ti sığar mı?
Selamlar, bu kasada Gigabyte Vision modelini kullananlar var ama diğer 3 fanlı modellere pek rastlamadım. ITX düşünüyorsanız CM NR200P modeline de bakabilirsiniz.
 
Selamlar, bu kasada Gigabyte vision modelini kullananlar var ama diğer 3 fanlı modellere pek rastlamadım. ITX düşünüyorsanız CM NR200p modeline de bakabilirsiniz.

NR200p kasasına ısınamadım ne yazık ki. Vision model olarak da Max RTX 3070 tercih ediliyor. RTX 3070 Ti ve üzeri vision modellerde sığmıyor diye biliyorum.
 

Geri
Yukarı