850 w da olabilir tam daha sistemi toplamadım kasayı belirlersem toplayacağımVar alabilirim
i7 12700K.
MSI Z690-A
32 GB RAM
Gigabyte RTX 3070 Ti Gaming OC.
PSU;
High Power Super GD+ Series 750W 80+ GOLD Smart Fan, Full Moduler Güç Kaynağı (HP1-F750GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } HP1-F750GD-F14C...www.teknobiyotik.com
Kasa olarak da H510 Flow alırsın.
Sen bilirsin. 850W istersen şu var.850 w da olabilir tam daha sistemi toplamadım kasayı belirlersem toplayacağım
Hocam iyi olur mu?
Sen bilirsin. 850W istersen şu var.
Aerocool P7 850W 80+ Platinum RGB Ledli Modüler Güç Kaynağı (AE-P7P850) | Teknobiyotik
AeroCool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyun ekipmanları gibi bileşenler ile geliştirmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının yakaladığı...www.teknobiyotik.com
Ne tür kasa seviyorsun? Sadelik mi, görsellik mi?Hocam kasa için daha iyi bir şey önerebilir misiniz varsa tabii. Bir de ileriye dönük belki RTX 40 serisini bekleyebilirim.
Ne tür kasa seviyorsun? Sadelik mi, görsellik
O zaman H510 Flow senlik bir ürün. Alternatif olarak şu da var.İkisine de önem veririm ama sadelik daha önde.
O zaman H510 Flow senlik bir ürün. Alternatif olarak şu da var.
Corsair 4000D AirFlow CC-9011200-WW USB 3.1 Temperli Cam Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
H510 Flow'a, üste 240-280mm sıvı soğutma takamazsın. 4000D AirFlow'a takabilirsin. 240 ve 280mm sıvı soğutma desteği mevcut. Elindeki ekran kartı da 32cm, sitesinden baktım. Her iki kasaya da sorunsuz sığıyor.Hocam ben çift fanlı bir işlemci soputucu takacağım yukarı doğru uygun olur mu bu kasaya bir de 3 fanlı ekran kartı.
H510 Flow'da, üste 240-280mm sıvı soğutma takamazsın. 4000D Airflow'a takabilirsin. 240 ve 280mm sıvı soğutma desteği mevcut. Elindeki ekran kartı da 32cm, sitesinden baktım. Her iki kasaya da sorunsuz sığıyor.
Hava akışı kötü değil ama fan ve radyatör desteği sayısı kötü. Aktif olarak kullanıyorum ve işlemci sıcaklığım genel kullanımda 55 dereceyi geçmiyor. OC yaptığımda ise 70 dereceleri görüyor. Eğer sade ve şık bir bilgisayar toplamak istiyorsanız gerçekten güzel bir model ama gösterişli bir bilgisayar toplamak istiyorsanız başka bir kasaya bakın derimHava akışı kötü.