3.fan geldiğinden beri arızalıymış şimdi aradım servisi konuştum kasayı yollayın dediler :/ 2 gün montajla uğraştığım sistemi dağıtmak biraz zoruma gidiyor. Benim üst fan performans modunda bile o hızlara ulaşmıyor bozuk olduğunu garanti ettim içim yanmaz en azından servise gidince.
O da doğru hocam. Birde kendi başıma gelen ve yapmaman gerekn birşey söyleyeyim. NZXT nin eğer RGB Led Strip'i varsa onu yalnızca NZXT nin kendi kontrolcüsü ile kullan. Ben fantezi deneyip anakarta taktım ve tüm ledleri yaktım uyumsuzlar haberin olsun. Boşuna takıp varsa ledleri hiç etme.
O da doğru hocam. Birde kendi başıma gelen ve yapmaman gerekn birşey söyleyeyim. NZXT nin eğer RGB Led Strip'i varsa onu yalnızca NZXT nin kendi kontrolcüsü ile kullan. Ben fantezi deneyip anakarta taktım ve tüm ledleri yaktım uyumsuzlar haberin olsun. Boşuna takıp varsa ledleri hiç etme.
FLowlarda kontrolcuyu takacak yer yok. O yüzden şimdilik oraya taktım. Fanlarımda RGB değil. Kasam komple siyah ağırlıklı bu yüzden anakarttan tek kontrol daha iyi oluyor benim için.
Merhaba fazla aktif olamıyorum. Kusura bakmayın. Serviste extra montaj yapmıyoruz. Sadece destek verdigimiz ürünleri alıyoruz servise. Umarım kırılan eşyalar bizimle alakası yoktur.
Merhaba fazla aktif olamıyorum. Kusura bakmayın. Serviste extra montaj yapmıyoruz. Sadece destek verdigimiz ürünleri alıyoruz servise. Umarım kırılan eşyalar bizimle alakası yoktur.