NZXT H510 Elite kasaya B560 Torpedo anakart oturmuyor

İyi bari en azından sorunun çözüldü. Bence kasanın içinde anakartı da gönder onu da montajlasınlar.

Hocam güven olmaz bunlara çok var kırdıkları eşya.
O da doğru hocam. Birde kendi başıma gelen ve yapmaman gerekn birşey söyleyeyim. NZXT nin eğer RGB Led Strip'i varsa onu yalnızca NZXT nin kendi kontrolcüsü ile kullan. Ben fantezi deneyip anakarta taktım ve tüm ledleri yaktım uyumsuzlar haberin olsun. Boşuna takıp varsa ledleri hiç etme.

Hocam bunu biliyordum Allahtan siz neden fanları anakarta bağladınız.

Hocam bunu biliyordum Allahtan siz neden fanları anakarta bağladınız.
FLowlarda kontrolcuyu takacak yer yok. O yüzden şimdilik oraya taktım. Fanlarımda RGB değil. Kasam komple siyah ağırlıklı bu yüzden anakarttan tek kontrol daha iyi oluyor benim için.

Hocam güven olmaz bunlara çok var kırdıkları eşya.

Merhaba fazla aktif olamıyorum. Kusura bakmayın. Serviste extra montaj yapmıyoruz. Sadece destek verdigimiz ürünleri alıyoruz servise. Umarım kırılan eşyalar bizimle alakası yoktur.

Merhaba fazla aktif olamıyorum. Kusura bakmayın. Serviste extra montaj yapmıyoruz. Sadece destek verdigimiz ürünleri alıyoruz servise. Umarım kırılan eşyalar bizimle alakası yoktur.
Size değil hocam ya İtopyaya diyorum.

Siz arena çalışanıydınız yanılmıyorsam

Evet İtopya'da çalışmıyorum. İtopya'dan bir kasa gelmişti. Sanırım sizin ürününüz.
Evet hocam sizin servise geldi üst fan titreşimi birde oturmayan anakart problemi yüzünden.

@E.K @bjkmert.45 Kasam için değişim onayladılar yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…