NZXT H510 Elite kasaya B560 Torpedo anakart oturmuyor

3.fan geldiğinden beri arızalıymış şimdi aradım servisi konuştum kasayı yollayın dediler :/ 2 gün montajla uğraştığım sistemi dağıtmak biraz zoruma gidiyor. Benim üst fan performans modunda bile o hızlara ulaşmıyor bozuk olduğunu garanti ettim içim yanmaz en azından servise gidince.
İyi bari en azından sorunun çözüldü. Bence kasanın içinde anakartı da gönder onu da montajlasınlar.

Hocam güven olmaz bunlara çok var kırdıkları eşya.
O da doğru hocam. Birde kendi başıma gelen ve yapmaman gerekn birşey söyleyeyim. NZXT nin eğer RGB Led Strip'i varsa onu yalnızca NZXT nin kendi kontrolcüsü ile kullan. Ben fantezi deneyip anakarta taktım ve tüm ledleri yaktım uyumsuzlar haberin olsun. Boşuna takıp varsa ledleri hiç etme.

O da doğru hocam. Birde kendi başıma gelen ve yapmaman gerekn birşey söyleyeyim. NZXT nin eğer RGB Led Strip'i varsa onu yalnızca NZXT nin kendi kontrolcüsü ile kullan. Ben fantezi deneyip anakarta taktım ve tüm ledleri yaktım uyumsuzlar haberin olsun. Boşuna takıp varsa ledleri hiç etme.
Hocam bunu biliyordum Allahtan siz neden fanları anakarta bağladınız.

Evet İtopya'da çalışmıyorum. İtopya'dan bir kasa gelmişti. Sanırım sizin ürününüz.
Evet hocam sizin servise geldi üst fan titreşimi birde oturmayan anakart problemi yüzünden.

@E.K @bjkmert.45 Kasam için değişim onayladılar yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı