NZXT H510 Flow sivi soğutma montajı

• Konuyu başlatan Preaks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.243
Hangi modeli söyle de bir bakayım.

Eğer gerçekten sığmıyorsa bu şekilde yapabilirsin.
Hocam ben denedim şimdi 0.9 cm boşluk kalıyor fan ve ekran kartı arasında fan ekran kartına çarpacak gibi. Peki tek fan dışarda olsa sorun olur mu ? İçeriye takmak istemiyorum.

Hocam şuan böyle duruyor. Sıvı soğutucunun işlemciye bu şekil durması doğru mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20230105_161738.jpg
    IMG_20230105_161738.jpg
    136,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
0.9 mm'den bir şey olmaz. Eğer çarpmayacaksa içeri tak fanları isterse 0.1 mm olsun. Normal kasa fanlarını da dışarı.
Eğer çarparsa çarpacak olan fanı çıkarırsın içte tek fan olur.

Boru sağ tarafa ya da aşağı gelecek şekilde taksan daha estetik dururmuş sanki.

0.9 mm'den bir şey olmaz. Eğer çarpmayacaksa içeri tak fanları isterse 0.1 mm olsun. Normal kasa fanlarını da dışarı.
Eğer çarparsa çarpacak olan fanı çıkarırsın içte tek fan olur.

Boru sağ tarafa ya da aşağı gelecek şekilde taksan daha estetik dururmuş sanki.
Hocam maalesef denedim baya çarpıyor ekran kartına dışta kalsa sorun olacağını düşünmüyorum. Artı olarak sizce sıvı sogutucu attığım şekilde kalsa daha iyi oluyor gibi çünkü diğerlerini denedim ve borular bukuluyor baya bı boru yönlendirmeli bu arada bilginiz olsun o görüntüyü düzelttim. Artı olarak iceriye fan sığmiyor onu şimdi denedim ekran kartsız beyaz kablo saklama yeri yüzünden hiç bir türlü iç kısma takılmıyor.

Radyatörü de dışarı takma şansın var mı peki fanlarla birlikte? Ön kapak kapanır mı? Kapanmaz dersen bundan daha iyi bir montaj seçeneğin yok gibi.

Radyatörü de dışarı takma şansın var mı peki fanlarla birlikte? Ön kapak kapanır mı? Kapanmaz dersen bundan daha iyi bir montaj seçeneğin yok gibi.
Hocam fanlar şuan içeri radyatöre hava alacak şekilde konumlu degistirsem sığmaz büyük ihtimal. Artı olarak iceriye çok zorlarsam bir tane fan takarım. Ama şuan iyi diye düşünüyorum şuan içeri hava alıyor ve egzoz fanlarına büyük görev düşecek. Yani içeri sıcak hava girecek fakat bu sorun teşkil etmez diye düşünüyorum iki tane güçlü bir fan takacağım egzoz olarak görev yapacak. Umarım sonuçlar iyi olur..

Deneyin bu haliyle. Sıcaklıklarda bir anormallik görürseniz başka yollar bakarsınız.
Merhaba, kasayı montajladım şuan çok memnunum. Ön tarafa montajladım. Bu kasaya geçince dereceler daha çok düştü. Arka tarafa montajlasaydım böyle olmayacağına eminim. Ekran kartının ısısı daha çok yansayacak ve fanları daha çok zorlayacaktı. Bu şekil en iyisi oldu. Teşekkürler yinede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı