NZXT H510 kasada hava sirkülasyonu nasıl iyileştirilir?

Hocam direkt olarak az da olsa temiz soğuk hava gelecek. Ki ayrıca aşağıdaki fakları alıp öne koyun dedim. Güçlü fanlar olduğundan havayı çekecektir.

Üstten hava alırsanız direkt egzoz fandan dışarı atılacak faydası olmayacak.

Ekran kartına da hava gitmeyecek ayrıyeten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kasanın artısı altından ek fanı ve üstte 2 fan desteği olması. Bakarsanız önden gayet iyi bir şekilde hava alabiliyor.

Sizde güçlü fanlar ile önden havayı çekip kasayı havalandıracaksınız, üst ve arkadan da ısınan havayı tahliye edeceksiniz.

Son düzenleme:

Sıvı soğutmayı sadece radyatör önde kalacak şekilde monte edebiliyorum. Fanları kasanın önüne doğru geçirdiğim zaman sıvı soğutma takılmıyor ya da ben beceremedim. Şu önceki cevaplarda attığın beyaz kasadakinin aynısı zaten şu an sistem. Sıvı soğutmayı kullanmak istiyorum hem görsel hem de içimi sadece o rahat ettiriyor. Bu kasada sıvı soğutmayı önden başka takabileceğim bir yer yok.

Kasamın şu an durumu böyle:
Olması gereken bu sanırım:

Görsel koyarak anlatmak istedim. Eğer 2. durumdaki gibi fanları içeri üfleyecek şekilde koyarsam radyatör nasıl soğuyacak onu soruyorum. Bir de önden havayı yeteri kadar çeker mi, radyatör engellemez mi? Bunu merak ediyorum.

Son düzenleme:

Birçok kişi fanlar önde olacak şekilde takabiliyor biraz deneyin derim.

Sizin kasanızın durumunda içeriye hiçbir şekilde temiz hava girmiyor. Olan havayı döndürüp duruyorsunuz.

Dışarıdan soğuk hava gelecek radyatörü soğutacak ve içeri biraz daha ılık bir hava üfleyecek. Önden havayı yeteri kadar çeker siz merak etmeyin.

Siz içeride olamayan hava ile birlikte soğutmaya çalışıyorsunu. Diyorsanız eğer radyatörü ellemek istemiyorum egzoz ve üstteki fanı içeri hava alacak şekilde değiştirin. Ama bu sefer de ekran kartına düzgün ava gitmeyecektir haberiniz olsun.

Fanları öne bu şekilde koyacaksınız.

Attığım kasada yine fanlar içeri havayı çekiyor dışarı üflemiyor.

Tamamdır cumartesi günü kasayı söküp bu şekilde monte edeceğim sonrasında güncelleme düşerim buraya. Teşekkür ederim. Yeni anladım kusura bakmayın.

Tamamdır cumartesi günü kasayı söküp bu şekilde monte edeceğim sonrasında güncelleme düşerim buraya. Teşekkür ederim. Yeni anladım kusura bakmayın.

Kusura bakacak bir şey yok.

Ama benim size tavsiyem radyatöre attığım fanları satın almanız olur. Kısıtlı alanınız var daha verimli hava çekersiniz kasaya.

Bu mesajda fotoğrafını attığın şekilde yaptım ve sorunum çözüldü. Kasanın içi ferahladı. Teşekkürler.
Çözüm olarak işaretleyemiyorum nedenini anlayamadım. Bir sorun teşkil eder mi acaba?

Rapor atıp çözüm derseniz işaretlenir.

Dereceler ne kadar düştü acaba?

Rapor atıp çözüm derseniz işaretlenir.

Dereceler ne kadar düştü acaba?

İşlemci ile Max. 55 gördüm. Ekran kartı ise en fazla 65 gördü. İki değer de 10 dakika Forza Horizon 5 + 2 dakika stres testi gördükten sonra ortaya çıktı. Bence gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…