NZXT H510i'ye Gigabyte B650M DS3H takılabilir mi?

BLLKSKN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
NZXT H510i kasa fan kablo soketleri güç kaynağı ile eşleşmiyor? Anakarta ( Gigabyte B650M DS3H ) takabilir miyim? İlk defa kasa topluyorum yardımcı olursanız.
Sevinirim.

Hocam ilk resimdeki anakart'ta takılacak ikinci resimdeki çoğaltıcı fandan gelen kabloları çoğaltıcı'ya takın sonra onu da anakartın üstünde SYS_FAN kısmına takın.

cevabınız için teşekkür ederim.

şimdi anladım demek istediğinizi ama bu kablolar kasanın içinde kendi kontrol mekanizması var. yani bu kablolar fandan gelen kablolar değil mi ?

Son düzenleme:
Şimdi söyle anlatayım, kasa da iki tane fan var. Bunların kabloları kasada bulunan kontrol mekanizmasına fan2 ve fan 3 kısmına giriyor, fan 1 den ise resimde gözüken kablo çıkış yapıyor. Bu kabloyu power supplye bağlayamıyorum. Anakart da ise uygun soket yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20230302_004729.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230302_004153.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 39
Hocam o kablolar çoğaltıcı yani ekstra fan takarsan anakart'ta yer kalmasa oraya takmam için.

Hocam sabırla cevap verdiğin için teşekkürler, bahsettiğim kontrole sata bağlamam yeterli imiş.

Evet sadece SATA yeterli oluyor ARGB varsa fanlar da onu anakartta takacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…