NZXT H6 Flow RGB güç almıyor

hakan1k

Megapat
Arkadaşlar herkese merhaba.

2 hafta önce NZXT H6 Flow RGB modelini söyledim ve dün kurulumu yaptım fakat kurulumu gerçekleştirdikten sonra güç kaynağından sürekli “bip bip” benzeri sesler gelince suçu güç kaynağına attım. Bugün elime Corsair RM750e geçti ve kurulumu onunla tekrardan yaptım fakat sonuç değişmedi değişen tek şey güç kaynağının çıkardığı sesin farklı bir vokali gibiydi. Ben de durmadım gittim sistemi NZXT'den tamamen söküp önceki XPG kasama hem eski hem yeni güç kaynağıyla çalıştırmayı denedim ve sorunsuz çalıştı. Düşündüm dedim acaba NZXT'nin Power tuşu bozuk ondan dolayı bu hatayı alıyorum yine durmadım sistemi tamamen XPG üzerinde kurulu tutup NZXT'nin sadece front panel bağlantısını tamamen XPG üzerinde kurulu olan sistemime bağladım. Bunun üstüne Power'i NZXT üzerinden vermeyi denedim ve sistem yine çalıştı. Güç kaynakları ve parçalar sağlam, Power tuşları da çalışıyor, sizce sorun ne olabilir?

Not: XPG'nin üstünde kendi fanları, NZXT'nin üstünde kendi fanları ve Razer Chroma connector RGB kontrolcü mevcut. NZXT'nin fanlarına güç ve RGB vermeden çalıştığımda da sonuç yine hüsran.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı