NZXT H6 Flow vs Dragos North

Onur0742

Kilopat
Daha fazla  
Full beyaz bir sistem topluyorum. Ekran kartı Zotax RTX 4070 Super Twin Edge, anakart ASUS ROG B650-A Wi-Fi doğutucu olarak da DeepCool LS-520'nin beyaz modelini düşünüyorum. Kasa olarak çok arada kaldım H6 Flow kesinlikle çok iyi bir kasa fiyat olarak biraz tuzlu. Şu an İtopya'da 5800 TL, Dragos North ise 3800 TL ekstra olarak 3 adet ARGB beyaz fanla 4500 civarına denk geliyor. Sizin yorumlarınızı merak ettim sizce aradaki farka değer mi?

Yandan 3 tane fan üflüyor, sıkıntı olmaz bence. Bazı kasalar vardır içeri üfleyen fanların önü kapalıdır, içeri üfleyen 3 fan önündeki panelin kenarkarındaki veya altındaki ufak açıklıklardan hava çeker. Bu türden uzak dur sadece.

Vallahi kasa masanın üstünde olmayacağından çok önemli değil aslında hatta benim için kötü bir durum USB portlarının altta kalıyor oluşu.

O zaman USB girişleri üstte olan kasalara yoğunlaşmalısın. Bu arada önü delikli diye toz engellenmiyor. Alacağın kasada içeri hava üfleyen yerlerde toz filtresi de varsa tadından yenmez.
İnceleme videolarında bariz görünüyor bu filtreler.

Vallahi kasa masanın üstünde olmayacağından çok önemli değil aslında hatta benim için kötü bir durum USB portlarının altta kalıyor oluşu.
O zaman bu ürünü öneririm. Zoko kasaları f/p olarak iyi oluyorlar tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı