Ben de bu çoğaltııclardan aldım ve size bahsettiğim gibi kafalarını kesip kendi ARGB şerit ledlerime lehimledim ve ana kartıma bağlı olan çoğaltıcıya bağladım. Şerit ledleri bu sayede ana kartımdam kontrol edeibliyorum. Aynı mantık fanların RGB'si için de geçerli. Ama kabloları kestikten sonra bir multimetre ile hangi kablonun kafadaki 4 çıkıştan hangisine denk geldiğini bulmalısınız. Gördüğünüz üzere 1 dolu 1 boş ve 2 dolu şeklinde dişler. Tekli olan eksi kutbudur. Diğer iki pinden de en dıştaki + kutbu, ortada diye tabir edebileceğim diğer pin de data pinidir. Bunları fanlara doğru şekilde bağladığınız sürece sorun yaşamazsınız. Ana kartınızda da yeterli miktarda soket olmadığından şu çoğaltıcı devreyi de alabilirsiniz:
Alfais elektronik resmi satış sitesi
Bu cihazı yanında gelen kabloyla ana kartınıza bağladığınız sürece artık cihazın diğer slotlarına takacağınız tüm ARGB destekli ürünleri ana kartınızdan kontrol edebilirsiniz.
Duvar aydınlatmam hariç tüm diğer ARGB led ürünlerimi bu şekilde ana kartımdan kontrol ediyorum.
Eki Görüntüle 2116022
Bana bağlantı yaptığınız noktalar ve ARGB bağlantı kafalarının da fotoğrafını atar mısınız?