NZXT H7 Flow RGB fanların RGB'si nasıl kontrol edilir?

Maalesef sorun NZXT kontrolcü için üretilen kafayı ARGB girişine takmanız. O nedenle kullanamazsınız bu şekilde.

Eki Görüntüle 2116027

Kafası bu şekilde olmalı.

Yani en basit şekliyle bu benim yukarıda belirttiğimi yaptığınızda kullanaiblrisiniz. Ama fanın orijinalliği de bozulacaktır kablosunu kestiğiniz için. Ayrıca soğutucu fanlarının ARGB olduğuna emin misiniz? 4 pin var çünkü. ARGB değil de 12v 4pin RGB olabilirler. Hangi soğutucu modelini kullanıyorsunuz?
nzxt x53 kullanıyorum 4 pinli evet oraya taktığımda hiç çalışmıyor.

Bahsettiğiniz ürün bu ise eğer evet ARGB fanlara sahipler ama kontrolcü almanı gerekebilir. Yani eğer 3 pinli olsalardı dediğim gibi ARGB teorisi geçerli olurdu ama bu fanlar kendi kontrolcüleriyle kullanmak için yapıldığından kendi kontrolcüsünü almanız çok daha sağlıklı olacaktır. Bir şeyleri kesip yamayıp riske atmayın derim.

Bahsettiğiniz ürün bu ise eğer evet ARGB fanlara sahipler ama kontrolcü almanı gerekebilir. Yani eğer 3 pinli olsalardı dediğim gibi ARGB teorisi geçerli olurdu ama bu fanlar kendi kontrolcüleriyle kullanmak için yapıldığından kendi kontrolcüsünü almanız çok daha sağlıklı olacaktır. Bir şeyleri kesip yamayıp riske atmayın derim.

O zaman kontrolcüsünü almak daha iyi olacaktır değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki videoda ne denilmek isteniyor hocam.

Son düzenleme:
O zaman kontrolcüsünü almak daha iyi olacaktır değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki videoda ne denilmek isteniyor hocam.

Kasa ile sendeki sıvı soğutma fanları arasındaki bağlantıyı kuramadım. Sen tam olarak bu videoyu ne amaçla soruyorsun? Burada bambaşka fanlar var çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı