Çözüldü NZXT H7 Flow'a Arctic Liquid Freezer II 280mm sığar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
3500 TL

EfeWasHere

Picopat
Selam, sorum başlıktaki soru zaten. Eğer sığabiliyor ise, yukarı takılır mı/takılmalı mı, yoksa öne takılır mı/takılmalı mı? Eğer sığmıyor ise, başka kasa veya soğutucu önerileriniz var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Üst kısma rahatça takabilirsin. Ayrıca 360mm soğutucuda desteği mevcut.

Çözüm
Hocam yani nereye taktığımın pek bir önemi yok öne de takabilirim performans farkı yok sonuçta herhalde?
One takarsan ekran karti sicakligin etkilenebilir, cunku radyatorun isisini ondeki fanlar iceri ufleyecek. Bana kalirsa 280 almaya gerek yok. 240 alip uste takabilir veya 360'a yukselebilirsin. Yarin bir gun satmak istediginde 280'lik elinde kalir, cunku cogu kisinin kasasina sigmiyor 280'lik sivi sogutmalar.

Hocam peki 240mm versiyon Ryzen 7 7700X'i soğutabilir mi sizce? A-RGB istiyorum ama 360mm versiyonun A-RGB olanı 4500 TL.

Hocam peki 240mm versiyon Ryzen 7 7700X'i soğutabilir mi sizce? A-RGB istiyorum ama 360mm versiyonun A-RGB olanı 4500 TL.
@deadfellow 7700X + 5000D AirFlow + Arctic 240 kullaniyordu eskiden, simdi LS720'ye gecti. Arctic 240 yorumunu ondan alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…