NZXT bir soğutucu isteyenler alabilir. Baktığımda yükte sessiz bir soğutucu. Yükte max RPM modda 59 dBa ses çıkarmış, gerçekten fazla ama yükte otomatik olan sessiz. R5 5600X ile çoğu oyunda 55/60 derece arasında kalmış, çok iyi. Normal fiyatı bu mu bilmiyorum ama kalite isteyenler için ideal.
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Pompada bulunan sonsuz ayna ışıklandırma gerçekten çok güzel (eski sistemimde X72 kullanmıştım.) ama hem fanlar ARGB değil hem de 240mm, aşağı yukarı aynı özelliklerde çok daha ucuza ürünler var.
Pompada bulunan sonsuz ayna ışıklandırma gerçekten çok güzel (eski sistemimde X72 kullanmıştım.) ama hem fanlar ARGB değil hem de 240mm, aşağı yukarı aynı özelliklerde çok daha ucuza ürünler var.
Öneriniz varsa paylaşabilirsiniz burada. Rehberimde faydalı olur. PF360 iyi ama malzeme kalitesi NZXT'ye göre daha kötü. Testlerde PF360 daha kısa sürede throttle throating diye hatırlıyorum, daha kısa sürede bozuluyor yani.
Lıan Lı Galahad 360 Whıte 360mm Cpu Sıvı Sogutma arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.