NZXT Kraken X62 fanları RGB mi?

CiHaSu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Kraken x62 sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Kafamı karıştıran bir konu var. Bunların fanı RGB mi yoksa ekstradan RGB fan mı sipariş vermem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanlar RGB değil.

Kaliteli fanlara sahip bir soğutucu. Ekstradan sırf RGB olması için fan almanıza gerek yok. Çünkü o kalitede RGB fan almak için en azından 3-400TL gözden çıkarmanız gerek.

Peki bu AER RGB fanlar nasıl? Onlar da X62’nin kendi fanları kadar kaliteli mi?
Radyatör fanları statik basınç oluşturabilmeleri için özel tasarlanıyor. Normal kasa fanlarından biraz daha farklılar bu konuda. Bence X62'nin kendi fanlarını kullanıp, estetize etmek açısından Halos'u kullanmanız daha mantıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(Ama burada X62 ile AER RGB fanları kullanan bir kişi arada önemsiz bir fark olduğunu ve sorun yaşamadığını belirtmiş. Bunu da aktarayım.)

Halos’ta karar verdim o zaman teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucunun fanlarının üzerine Halos takacağın için radyatörün kasa içerisinde toplam genişliği 6 MM artacaktır. Almadan önce kasaya montajında sorun yaşamayacağından iyice emin olmanda fayda var. Radyatörü kasanın üstüne takacaksan şayet anakartın üst mosfet soğutucusu Halos için engelleme yapabilir.

Peki birşey soracağım radyatörü üst tarafa taktığım zaman fanlar içeri bakacak ama ön kısıma taktığım zaman radyatör iç kısıma bakacak. Estetik açısından üst tarafa takmam benim için mantıklı olacak ama doğru olan nedir ? Kasa Cooler Master c700p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…