NZXT Phantom 410 Kasa

nyDNC

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar toplayacağım sisteme NZXT Phantom 410 kasa almayı düşünüyorum. Bu kasayı kullanan ya da ayrıntılı inceleyen arkadaşlar tavsiye ederler mi ? Herhangi bir sorunu var mı ? Bir de sisteme uygun mu ?
Sistem :
  • MSI H170 Haming Pro
  • i5-6500
  • MSI GTX 1070 Gaming X
  • Cooler Master B600 v2

Phantom 410 - White - NZXT

Arkadaşlar toplayacağım sisteme NZXT Phantom 410 kasa almayı düşünüyorum. Bu kasayı kullanan ya da ayrıntılı inceleyen arkadaşlar tavsiye ederler mi ? Herhangi bir sorunu var mı ? Bir de sisteme uygun mu ?
Sistem :
  • MSI H170 Haming Pro
  • i5-6500
  • MSI GTX 1070 Gaming X
  • Cooler Master B600 v2

Phantom 410 - White - NZXT
Güzel seçim, ama bu siteden mi alacaksınız? Onun yerine Corax Alpha sitesinden bakın derim. NZXT'nin Türkiye distribütörüdür.

Güzel seçim, ama bu siteden mi alacaksınız? Onun yerine Corax Alpha sitesinden bakın derim. NZXT'nin Türkiye distribütörüdür.
Teşekkür ederim yorumun için. Site NZXT nin resmi sitesi. Kasayı bilmeyen ve incelemek isteyen olur diye ekledim linki yoksa ben bulgaristanda yaşıyorum , oradan toplayacağım sistemi.
Açıkçası ben tasarımı beğenmedim. H440'a bakabilirsiniz.
H440 ıda inceledim. En büyük artısı kablolamada sunduğu ekstra %80 alan ama onun dışında phantom 410 tasarım olarak daha çok beğendim. Aklımı kurcalayan şey ise eğer gtx 1070 i takarken ortada bulunan hdd/ssd yuvalarını çıkarmam gerekirse , geriye sadece 2 tane hdd/ssd yuvası kalıyor. İleride tekrar hdd eklemek istersem sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı