NZXT S340 Elite vs Corsair 460X RGB

Belirttiğim kriterlere göre hangi kasayı tercih etmeliyim?

• Oy verenlerin toplamı
    13

Umutciiftci

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, sistemim için yeni bir kasa almayı düşünüyorum. Şu anda Zalman Z3 Plus kullanmaktayım ve beni artık tatmin etmemeye başladı.

Sistemim:

Gigabyte Aorus X370 Gaming K5
Gskill TridentZ 16 GB(2x8) 3200 MHz RAM
AMD Ryzen 7 1700 8c/16t 3.0-3.6 GHz
Toshiba P300 2TB HDD
MSI R9 380 Gaming 4G (Nvidia'nın bir sonraki nesil GPU ailesinde değişeceğim)

Kriterlerim
-240 mm radyatörlü NZXT kraken X52 kullanacağım.
-Kablo düzeni rahat ve geniş olmalı kapak zorlamadan kapanmalı.(Z3 Plus'ı 2 kişi bastırıp zor kapatıyoruz.)
-Corsair HD120 ile birlikte Corsair Commander Pro kullanacağım, yani ledli fanlar kendini göstermeli.

NZXT S340 Elite 419 Türk Lirası/Hepsiburada(QP bilişim)
NZXT S340 Elite Kırmızı ATX Kasa Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Corsair 460X RGB 688 Türk Lirası/Sinerji
Corsair Crystal 460X RGB Compact Mid Tower Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair'in 460X değilde 570X olan modeli biraz daha iş yapar. Bende baya bir araştırmıştım çünkü özellikle sıvı soğutmanın radyatörü konusunda. 460X sanırım her radyatör yukarı yerleştirmenize izin vermiyor. Biraz sıkışık galiba içi.

570X i de düşündüm hocam ama tamamen modüler bir güç kaynağı ve NZXT kraken X52 ile çok astronomik fiyatlara tekabül ediyor.

Fazladan ücret ödemenize gerek yok. İstediğiniz özellikleri NZXT s340 Elite karşılıyor. Bende s340 kullanıyorum. Malzeme kalitesi sizi tatmin eder.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı