NZXT S340 Elite vs Phanteks P300

Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. P300 siparişini verdim İnventus'tan. Elime geldiğinde bilgisayarı montajlayınca resim koyarım.

Hocam istediğim RGB fanlar şöyle; Düz renkleri değiştirip sarı-kırmızı-mavi yapmak değil. Hani nasıl anlatsam karışık renkler oluyor ya fanın üstünde. Aigo C5'deki gibi. Onun gibi fan istiyorum ama muadilleri Corsair,Thermaltake Ring. Bunlarda çok ama çok pahalı. 3 tane fan 350-400 TL hatta 500 TL'ye satan var. Aigo o yüzden düşündüm ama bilemiyorum bu yorumunuzdan sonra.

Yanlış bilgi vermişim afedersin daha 2 ay bile olmadı. 1.5 ay olmuş.
Gearbest'ten almıştım. Kanıt videosunu da çekip mail attım. İstersen sana sonucun ne olduğunu söyleyebilirim cevap geldiğinde.
Ben de aynı senin gibi düşünmüştüm o markalara o kadar para verilir mi enayi miyim ben diye? Şuanda pişman oldum. Yine de sen bilirsin.
Hadi bozulmasını geçtim benim şanssızlığım diyelim ama emin ol hava çıkışları çok düşük, işe yaraması için hızını arttırıyorsun bu sefer de kafa ütülüyor.

Doğrudur hocam sonuçta çin malı bunlar Corsair gibi markalarla hiçbir zaman yarışamaz sadece fiyat/performans olarak güzel diye düşündüm. Onun yerine başka bir alternatif bulmam lazım öyleyse çünkü sadece RGB fanlar ile güzel bir kasa yapmak için kasayı değiştiriyorum. Yoksa değişmezdim kullanırdım böyle. Siz ne önerirsiniz?

Benim pek bilgim yok biraz araştırmam gerekiyor. Sosyalde yardım edecek birileri kesin vardır.

Madem RGB kaliteli fan olsun istiyorsun o zaman kasayı değiştir Masterbox Lite 5 RGB al. Hiç olmazsa kendi kaliteli 3 adet RGB fanı var.

Benim istediğim görünüm şu şekilde;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğiniz kasanın RGB fanları düz renk veriyor.

Düzeltme: Zaten kasayı sipariş verdim artık iptal edip uğraşmak istemem. Tasarım olarakta hoşuma gitti P300. Videodaki gibi RGB fanlar kaldı sadece alacağım. Güç kaynağı için Sleeve kabloda aldım aklımda güzel bir kasa içi ışıklandırması var fakat RGB fan henüz almadım Aigo'ya güvenmiyorum arkadaşın dediklerinden sonra.

Arkadaşlar Phanteks P300'ü almıştım ve elime ulaştı montajınıda yaptım. Çok güzel kasa gerçekten tavsiye ediyorum almayı düşünen arkadaşlara.

"İkinci el" bölümüne "Satılık MASTERBOX 5" diye konu açasım geldi. Kasa gerçekten çok güzel güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim hocam. Bende eski kasamı satacaktım fakat çok para etmeyecek kenara kaldırdım bir gün elbet lazım olur. P300 fiyatına göre muazzam bir kasa gerçekten tavsiye ederim. Yan taraftaki şerit hoş bi detay olmuş. Tek beğenmediğim yanı reset tuşu yok. Reset tuşu çok önemli değil belki evet ama Reset Switch kablosunu RGB fan kontrolcüsüne bağlayıp o tuştan RGB fanların rengini değiştirecektim şimdi nasıl olacak bir bilgim yok. RGB fanlarda anakart bağlantısı yok alacaklarımda. O yüzden sıkıntı olabilir renk değiştirmek. Bakacağım artık bir çaresine. Onun dışında gerçekten güzel kasa. Alacak arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…