NZXT S340 İçin Fan Önerisi

Merhaba. Havaların da ısınmasıyla kasamda ısılar biraz arttı. Tehlikeli değerler değil ancak yine de kasayı serin tutmak istiyorum. Bu yüzden 3 adet fana ihtiyacım var. RGB olması şart değil ve çok yüksek bütçeye sahip değilim. Ortalama fiyatlarda iş görecek fan önerisi yapar mısınız?

Anakartım B450M S2H ve bu anakartta tek fan çıkışı var bu yüzden bir adet fan çoklayıcı gerekli benim için. Bunun için de öneride bulunursanız sevinirim. Ve bu fan çoklayıcıya birden çok fan bağlarsak bir sorun çıkarır mı?

Fan önerisi olarak eğer RGB istemezseniz Arctic P12 alabilirsiniz. Amazon.com'da beşli paketi 30$. Buradan almak isterseniz 40 TL. Diğer soruların cevaplarını bilmediğim için bir şey söyleyemem.

Ben de satın almayı düşünüyorum, piyasada şuan Akasa Viper ve Be Quiet Pure Wings 2 modelleri güzel görünüyor. Akasa daha performanslı, pahalı ve sesli görünüyor. İki modelin de 12 ve 14 CM çeşidi var. Tavsiyem radyatör kullanımı için tasarlanmış fanları kasa fanı olarak kullanmayın, etkisi düşük kalıyor. Arctic F serisi buna uygun fakat P serisi radyatör kullanımında daha uygun.
Fan çoklayıcı olarak da bu var.
Akasa Flexa P5 5 Çıkışlı, Özel Kılıflı PWM Çoklayıcı Kablo Fiyatı
Kasanın desteklediği fan ölçülerini ise Nzxt buradan kontrol edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı