NZXT S340 mı yoksa Zalman Z9 Neo mu?

Makaleler
7
Soru basit. Amazon.de'den alacagim ve bu ikisinin fiyatlari neredeyse ayni. Zalman Z9 Neo'nun kotu tarafi malzeme kalitesi NZXT S340'a gore kotuymuş (Ingilizce sitelerden okudum bir de kullanici incelemeleri.). Ayrica 5 fanin 5'i de sanirim Molex'miş . Bu gercekten rahatsiz edici bir ses olur sanirim. NZXT S340 ile Zalman Z9 Neo arasinda kalmamin sebebi NZXT S340'in malzeme kalitesi cok iyi diyorlar her yerde, kasa cok ferah diyorlar, kablolamasi en iyi Mid-Tower kasa diyorlar, hava sirkulasyonu iyi diyorlar VS. gibi seyler. Acaba abartiyorlar mi? Aslinda baya hos iyi ozellikleri ama takildigim nokta su :
Icinde sadece 2 fanla geliyor ve hava sirkulasyonu nasildir emin olamadim. Onde delik yok gibi nereden hava aliyor?
Yorumlar icin tesekkurler simdiden.
Zalman Z9 Neo ATX/M-ATX/M-ITX Tower USB 3.0 Computer Fall mit Transparent Seite Panel - weiß:Amazon.de:Computer & Zubehör
Zalman Z9 Neo ATX/M-ATX/M-ITX Tower USB 3.0 Computer Fall mit Transparent Seite Panel - weiß:Amazon.de:Computer & Zubehör
Bu arada sanirim arada kalmamin en onemli nedeni Zalman Z9 Neo'nun daha hos gozukmesi ama S340 ile ilgili yukaridaki fan ve hava sirkulasyonu sorularim olumlu cevap gelirse tercihim S340 olacak sanirim.

NZXT S340 benim tercihim olurdu. 5 fan emin olun ki 2 fandan çok da iyi iş yapmıyor. Hayır abartıyolar diyemem S340 için takip ettiğim güvenilir yabancı Youtube kanallarının çoğu orta sınıf kasalar için en az bir kere S340 ile sistem topladı. Bitwitt ve PaulsHardware örnek verebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kasa fanları için bunu izleyebilirsiniz.

S240 güzel kasa ama 5 fan iş yapmıyor lafınızı yazın görmek isterim.

S240 güzel kasa ama 5 fan iş yapmıyor lafınızı yazın görmek isterim.
Yani yaz dediğimiz 3 ay, malzeme kalitesinden falan ödün vermek gereksiz. 50 liraya bir adet daha fan eklenebilir ileride. Benim ufak kardeşim var ev bizim sürekli hamam gibi 2 fan var kasamda işlemcim 60'ları görmüyor bile GTA V dışında. 63'den yukarı çıkmadı. Ekran kartımı O.C'ladım çok hafif 67 max. sıcaklığı 71-72 oldu. Burada yaşıyorum anlıcağınız yaz havalarını ve bir eksiğini görmedim.

Bir de eklenen fanın kalitesi var. Zalman kasaları genelde ucuz kasalardır, ve fanları da çok kaliteli diyemeyiz. Benim kasanın fanları da çok iyi değil ama S340'ın fanlarının iyi olduğunu okumuştum.

Yazın da sorun olmaz bence olsa bile öyle çok sıcaklık farketmez. Ben 1 fanla mersin gibi yerde yazın GTA 5 oynadım 65 dereceyi geçmedi hemde O.C bir sistemde. Bana S340 daha iyi gibi geldi.

Aynen bana da S340 daha iyi geldi ama elbet alinip bir fan takarim ileride. Belki 2 tane takarim o sorun degil. Benim sorum onde delik yok. Nasil onden hava aliyor? Hatta onde fan yok. Arkada ve ustte takmislar birer tane. Usttekini one takmayi dusunuyorum ama onden hava alir mi?

@Berkay Kalkan Sabirim siz S340 kullaniyormussunuz . Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Internete NZXT S340 Technopat yazdim. 20 sekme acik konulara bakiyorum . @Berkay Kalkan bir konuda kullandigini soylemis oradan buldum .
@ismail42060. Hocam siz memnun musunuz ?

Alır. Corsair kasalı gibi düşünün, üstten açıklık var oradan alıyor. Resimlerinde 120mm sıvı soğutma takmışlar ön tarafa.

Ben ön tarafa takmazdım ama üstteki fanı. Üstten belli ki daha rahat hava alıyor.

Sitesinde sıvı soğutmalı olan versiyonunda evet fanlar tahliye edecek şekilde montelenmiş havayı. Sıvı soğutmanın fanını alıcak şekilde konumlandırıp içerideki havayı tahliye edecek şekilde konumlanmış olabilir fanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…