NZXT S340 mı yoksa Zalman Z9 Neo mu?

@precipitation_hardening Hocam siz ne dusunuyorsunuz S340 hakkinda :D? Ne cok S340 alan varmis daha etiketlemedim cogunu :D.

Etiketledigim kisilerden bir yorum beklerim :D.
Bu arada @CJack60 ve @houston_leroy hocalarimdan yorum beklerim.
Hocam ben S340 Elite siparişi vermiştim fakat neden oldu anlayamadım aldığım firma dhl e verdi kargoyu fakat bir türlü ulaşmadı bana. Sonunda para iadesi aldım ürün firmaya geri döndü. Almanya'da mis gibi çalışan DHL ile ilk kez başıma böyle abuk bir olay geldi. Başlarda çok üzüldüm ama sonra iyi ki gelmemiş dedim. S340 Elite den caydım hocam. Tıpkı bu ürün gibi sağ yan paneli tamamen temper cam olan fakat kasanın üst tarafına 240mm radyatörlü su soğutma montajını mümkün kılan başka bir kasa buldum. SInav dönemim bittikten sonra kendisini sipariş edeceğim. S340 Elite gerek malzeme kalitesi gerek işçliği olsun son derece kaliteli ve yan paneli temper cam olduğu için son derece gösterişli hoş bir kasa. Fakat üst panelde sadece 140mm slotu var. Yani su soğutma düşünüyorsanız pek uygun bir kasa değil. Peki precipitation_hardening kara verdiğin, almayı düşündüğün yeni kasa nedir dediğinizi duyar gibiyim. Şöyle buyrun lütfen;

PHANTEKS Eclipse P400 Midi-Tower, Tempered Glass - schwarz/rot

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İmkanınız varsa bu ürünü de es geçmeyin bir bakın derim.

Saygılar
:)

Sanırım NZXT kullanıyorsunuz. Kasanın eksileri nelerdir acaba onlardan bahsedebilir misiniz ? Z9 Neo daha iyi gibi geldi bana tasarım açısından. NZXT ise daha geniş ve sade duruyor. Karar veremedim.
Ben bir eksisini göremedim. Sade, asil ve şık. Daha ne olsun.:)

Hmm...
Zalman Z9 Neo'nun tum fanlarinin (Sanirim arkadaki haric.) molex olmasi canimi sıktı. Ben de duz mantik gittim. Ryzen anakart cesitlerinin cikmasini bekleyecektim zaten ve de stokta olmayan urunler var. Biraz daha beklemeye karar verdim PC icin. Zaten Euro uctu. Euro'yu 3.85 yakalarsam (Sure onemli degil 1-2 ay, zaten surekli ben yaziyorum aliskanlik 4365 TL PC toplama konumu okuyanlar bilir arkadasim alacak :D, bu sure kendi istegine bagli ben Euro az bir dussun aninda aldirtacam.) aninda bu sistemi aldirtacam (Benim bu arkadasima cok ugrasmamin nedeni benim de bu PC'de yararlanabilecek olmam :D.) :
  • MSI H270 Gaming Pro Carbon
  • Asus Strix RX 480
  • I7 7700 (Ryzen bekliyorum tabii.)
  • Samsung 850 EVO 250 GB
  • Corsair Carbide 400C White (Karar verdim bu sefer :D.)
  • Corsair RM550X
  • Kingston HyperX Savage 8 GB DDR4 2400 MHZ CL13 RAM
Dedigim gibi Euro 3.85 olursa para yetiyor da artiyor. Bu sekilde 1060 Euro.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı