NZXT S340 vs Corsair Spec Alpha vs Cooler Master MasterBox 5

lifestyle

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar. Yakın bir zamanda yeni bir sistem toplayacağım. Bu 3 kasa arasında kaldım. Yabancı forumlardan takip etmeye çalıştım. Size sormadan geçmek istemedim. NZXT dünyaca bilinen çok kaliteli bir marka. Corsair de kalite ve görünüş açısından çok iyi kasalar üretiyor. CM MasterBox 5 modeli ise daha yeni bir model ve MasterCase kasasının bir düşük versiyonu. Bu kasanın modüler olması beni cezbetti. Burada modüler derken hangi parçaların çıkıp değiştirilebileceğini açıklar mısınız? Tavsiyelerinizi açıklamalar ile birlikte bekliyorum.

O fiyat aralığında INWIN 303 öneririm.
Teşekkürler. Firmayı ilk defa duydum, kuruluşu baya eski günlere dayanıyor köklü bir firma. Biraz araştırma yapmam lazım. Peki CM Masterbox 5 in modüler olması bana ne gibi avantaj sağlar. Hangi parçaları çıkarıp değiştirebilirim ?

Masterbox için neye yarar sağlar bilmemde düz Mastercase alan kişi daha sonra yan kısım pencereli olmasını isterse sitesinden yedek parça olarak tedarik edebilir. Aynı şekilde kasanın üstüne sıvı soğutma takmak için aparat alabilir. Modülerden kastettikleri şey budur.

Cooler Master Store. FreeForm Accessories

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı