ilker0187
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
N11 üzerinden NZXT T120 RGB kule tipi soğutucu aldım. Soğutucuyu taktım, fan çalışıyordu ama RGB LED'lerin hepsi yanmadığı gibi değişmiyordu da. Ben mi yaktım yoksa geldiğinde öyle miydi, tam bilemedim. RGB bağlantısı biraz farklı; dönüştürücü ile geliyor, 4 pinden 3 pine. Eğer dönüştürücü olmadan anakarta veya elinizdeki huba bağlarsanız LED'ler yanıyor, 4 pin sadece firmanın kendi hubına bağlamak için, yani 3 pinli olarak kullanmanız gerek farklı cihazlar için.
Neyse, teknik servisi aradım, durumu anlattım. Onlar da kargo numarası verip bir kağıda problemi yazarak yollamamı söylediler. Yolladım ve 8 gün sonra ürün geri geldi, sonuç olarak fanımı değiştirmişler. Önceki fanın RGB'si yuvarlak bir çember şeklindeydi, bunda ise yakın zamanda çıkardığı ışığı standart fan göbeğinden veren türden.
İşin ilginç yanı, açıklamada arıza tespit edilemediği yazıyordu.
Bu arada Arena Bilgisayar NZXT markasına bakıyor.
Neyse, teknik servisi aradım, durumu anlattım. Onlar da kargo numarası verip bir kağıda problemi yazarak yollamamı söylediler. Yolladım ve 8 gün sonra ürün geri geldi, sonuç olarak fanımı değiştirmişler. Önceki fanın RGB'si yuvarlak bir çember şeklindeydi, bunda ise yakın zamanda çıkardığı ışığı standart fan göbeğinden veren türden.
İşin ilginç yanı, açıklamada arıza tespit edilemediği yazıyordu.
Bu arada Arena Bilgisayar NZXT markasına bakıyor.