NZXT X63 ve i9 13900K uyumlu mu?

itsksn

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum. Intel i9 13900K işlemci aldım. Bu işlemci için NZXT X63 RGB modelini almayı düşünüyorum. Bu sıoğutucu yeterli olur mu? Aynı zamanda LGA 1700 uyumlu değil gibi görünüyor ama LGA 1700 braket kit alırsam sorunsun kullanabilir miyim?

Veya sizin önerdiğin bir sıvı soğutma var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam x63 yeterli olmaz 13900ks kullanan birisi olarak söylüyorum size tavsiyem x73 modelini seçmeniz

Yeni sıfır ürün alırsanız için lga1700 kiti çıkıyor

Hocam x63 yeterli olmaz 13900ks kullanan birisi olarak söylüyorum size tavsiyem x73 modelini seçmeniz

280mm ile 360mm arasında radyatör çapı olarak %10 fark var. Bu farkın pek bir etkisi olmaz. Hatta 140mm olan daha düşük devirde çalışıp soğutuyor.

Yalniz o sogutucuyla o islemciyi sogutmak biraz zor. 360mm AIO'lar bile yeri geliyor zorlaniyor. Arctic Liquid Freezer II 360mm veya Lian-Li Galahad 360mm oneririm ben butceyi cok zorlamak istemiyorsaniz. Kasanin 360mm radyator uyumuna da bakmak lazim tabi kasa aldiniz mi?
Kasa olarakta yine NZXT H510i düşünüyorum. 4070ti ekran kartı var elimde sığar gibi ölçü olarak ama kasanın büyük olması ve küçük olması soğutma için etken mi? Yani h510i yerine h710i mi almalıyım?

Bir bakayım teşekkürler

Kasa olarakta yine NZXT H510i düşünüyorum. 4070ti ekran kartı var elimde sığar gibi ölçü olarak ama kasanın büyük olması ve küçük olması soğutma için etken mi? Yani h510i yerine h710i mi almalıyım?

Bir bakayım teşekkürler

H710i daha iyi olur zira 360mm sogutucuyu tavana yerlestirebilirsiniz. Bu sayede on taraftan serin hava girisi engellenmemis olur, ideal hava akisini yakalayabilirsiniz. Kasanin ic genisligi elbette sogutmaya etki eder. MSI MPG VELOX 100P modeline de bakabilirsiniz hazir 4 fan ve kontrolcu ile geliyor direkt.

H710i daha iyi olur zira 360mm sogutucuyu tavana yerlestirebilirsiniz. Bu sayede on taraftan serin hava girisi engellenmemis olur, ideal hava akisini yakalayabilirsiniz. Kasanin ic genisligi elbette sogutmaya etki eder. MSI MPG VELOX 100P modeline de bakabilirsiniz hazir 4 fan ve kontrolcu ile geliyor direkt.
İki katı para vermeyeyim demiştim mecbur öyle alayım o zaman

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı