O.C ekran kartı alınır mı?

BartuP

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba GameGaraj'dan Hero 5A modelini beğendim. Üstünde değişiklikler yapıp almayı düşünüyorum ama ilk defa kasalı bilgisayar kullanacağım için aklım sorularla dolu. Ekran kartında OC yazıyor. Bu nedir mesela bir sıkıntısı olur mu? Genel olarak seçtiklerim hakkında fikirlerinizi de merak ediyorum.

Ekran Resmi 2023-01-29 22.14.34.png

Ekran kartında OC yazıyor. Bu nedir mesela bir sıkıntısı olur mu? Genel olarak seçtiklerim hakkında fikirlerinizi de merak ediyorum.

Kardeşim, OC sadece overclock demek o da GPU'nun hızını arttıran bir işlem. Soğutman iyiyse de OC rahatlıkla yapabilirsin ama OC olmadan kullanmak en garantilisi çünkü yanlış yaptığın bir adımda ekran kartı gider.

Kardeşim, OC sadece overclock demek o da GPU'nun hızını arttıran bir işlem. Soğutman iyiyse de OC rahatlıkla yapabilirsin ama OC olmadan kullanmak en garantilisi çünkü yanlış yaptığın bir adımda ekran kartı gider.

Ya 3 fanlı almak istiyorum ama sitede 3060 Ti modelinin 3 fanlı OC olmayan halini bulamadım.

Arkadaşlar merhaba GameGaraj'dan Hero 5A modelini beğendim. Üstünde değişiklikler yapıp almayı düşünüyorum ama ilk defa kasalı bilgisayar kullanacağım için aklım sorularla dolu. Ekran kartında OC yazıyor. Bu nedir mesela bir sıkıntısı olur mu? Genel olarak seçtiklerim hakkında fikirlerinizi de merak ediyorum.

Eki Görüntüle 1649972

Hayır bir sorun yoktur alacağın şirket ekran kartı yapıcı güvenlikli bir şekilde overclock yapmıştır normal bir 3060 Ti düşün ki biraz daha güçlü sadece o kadar.

Şöyle bir konu buldum hocam sıkıntı olmaz diyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı