Rehber O&O ShutUp10 (OOSU10) Ayarları

Bildiğim kadarı ile bir çok özellik yeni windows güncellemeler ile işlevsiz hale gelmişti, bu konuda bir bilginiz var mı?

@deactivatedfemo Sürüm güncellemelerinden sonra, yeni güncelleme yayınlıyorlar. En son sürümü indirip denediniz mi? Varsayılan ayarlara alıp, tekrar ayarları etkinleştirmeyi deneyebilirsin. Windows 10 2004 sürümüne geçince, ağ bağlantısı bozuk gözüküyordu. Güncel sürüm ile ayar yapınca, bu sorun düzeldi.

Ben laptop için kullanmıştım bir süre, tam hatırlamıyorum ama 1909 sürümü ile sanırım birçok özelleği islevsiz kalmıştı. Şu an desktop geçtim ve aktif olarak kullanmıyorum programı. Konu tarihini görünce merak ettim şu anki durumunu, bilgilendirme için teşekkürler.

Yardım eder misin yanlış bir şey yaptım nasıl eski haline döndüreceğim.

Privatezilla (eski ismi Spydish) programını da tavsiye ederim. İki tıkla gizlilik ayarlarınızı yapabiliyorsunuz, bunun yanında gelişmiş Türkçe dil desteği de var, hangi işlev ne işe yarar, açıklamasını görebiliyorsunuz.

Güzeldir, kullanabilirsiniz:

Bunlar sunulsaydı böyle bir yazılım olamazdı.
Gayet güzel elle de yapılıyor. Ancak uzun sürüyor. Uzun sürmesi nedeniyle var bu program, elle yapılamadığı için değil. İşi hızlandırmak amacıyla... Yanlış bilgi vermeyin, herkes program kullanmak istemeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…